AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Iti este greu sa te decizi asupra unei culori? Noi iti oferim solutii

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Te-ai gandit vreodata cat de importanta este semnificatia culorii bijuteriei pe care o porti? Accesoriile si pietrele pretioase pot dezvalui multe lucruri despre personalitatea ta, la fel si culorile. Stralucirea culorilor tari iti aduce un plus de energie, pe cand tonurile neutre vor echilibra balanta. In continuare iti oferim exemple de bijuterii de diferite culori, alaturi de o exemplificare a semnificatiei acestora. Fie ca le porti tu, fie ca le oferi celor dragi, intotdeauna sa tii cont de aceste informatii!

Cubic zirconia ALBASTRU - culoare linistitoare. Este in mod traditional asociata cu o Karma buna si energii pozitive. Are un efect direct asupra sistemului nervos, inspirand calm, relaxare, claritate, creativitate, incredere. Poti asorta o bijuterie albastra cu un outfit cu nuante de albastru mai inchis, alb, negru, verde, violet, portocaliu.


Inel din argint cu aspect de aur alb cu zirconia albastru

Onix NEGRU - este o culoare asociata cu bogatia, puterea si autoritatea. Absorbind in sine toate celelalte culori este o “nonculoare” foarte puternica si foarte folosita aducand crestere si prosperitate. Negrul ca si albul sunt singurele care se pot asorta oricarei alte culori, fiind exceptiile care confirma regula. Aceasta culoare are tendinta sa ia din stridenta.


Cercei din argint cu onix negru.

Agat VERDE - culoarea naturii si simbol al sperantei. Relaxeaza, calmeaza emotiile puternice si stimuleaza cresterea si depasirea obstacolelor din viata. Se spune ca persoana care-l poarta e inclinata sa ia initiative cu efect de liniste, buna dispozitie, relaxare, meditatie, echilibru, siguranta. Aceasta culoare faciliteaza deconectarea nervoasa. Secretul asortarii culorii verde este in a alege nuanta potrivita de verde. Daca alegi o nuanta de verde care se regaseste in natura (kaki, oliv,smarald), poti sa o asortezi cu aproape orice culoare. Culorile similare verdelui sunt albastru si galben, si se potrivesc de minune cu verde, daca nuantele nu sunt foarte intense. Culoarea complementara verdelui este rosu, si se potrivesc foarte bine daca te mentii in spectrul normal si nu alegi nuante prea intense.


Bratara din argint cu agat verde

Coral ROSU - culoarea sangelui si a dragostei, a fortei vietii ce ne curge prin vene. Este o culoare asociata cu energie, forta, putere, pasiune si dorinta. Cand vrei sa asortezi rosu este mai usor sa potrivesti tot nuante de rosu, dar mai inchise, precum caramiziu dar si cu negru. Rosu are ca si culori similare violet si portocaliu, prin urmare poti asorta rosu cu nuante ale acestor culori, dar care sa nu fie prea inchise sau prea deschise.


Colier cu margele si coral rosu

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord