AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

LABRADORIT piatra semipretioasa

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

bijuterii labradorit

De ce este apreciata si iubita piatra de labradorit?

Labradoritul, ca si piatra lunii, este admirat pentru efectul optic deosebit al jocului de culori.

Ce aspect are piatra de Labradorit

Vrei sa stii cum arata piatra de labradorit? Labradoritul are un joc de culori cu sclipiri. Daca vrei sa descoperi cu adevarat aceasta piatra, iti propun sa o tii in mana si sa o privesti cu atentie la lumina din diverse unghiuri pentru a-i descoperi magia. Labradoritul este piatra culorilor schimbatoare ca si un caleidoscop cu imagini superbe care se schimba. Aceasta piatra semipretioasa apare in cristale de culoare cenusiu inchis, aproape negre, cu frumoase sclipiri si jocuri de lumina sidefii, reflexe albastrui, uneori verzui.

De unde provine numele de Labradorit 

Denumirea de labradorit vine de la Peninsula Labrador, unde a fost descoperit in secolul XVIII. Labradoritele (rocile) contin fenocristale mari de labradorit, cu o irizatie zonara bine exprimata.

Bijuterii cu piatra semipretioasa Labradorit

Cele mai frumoase cristale sunt colorate in albastru si verde, ele rivalizand cu coloritul viu, iridiscent al fluturilor tropicali. Piatra de Labradorit inspira pace, confera liniste sufleteasca, si o stare fara conflicte interioare, serenitate. Labradoritul inlatura frica si sentimentele negative de neliniste. Persoana care alege piatra de Labradorit este calma si visatoare.

 

bijuterii placate cu aur

Colier placat cu aur cu piatra semipretioasa labradorit

Cu ce pietre naturale se combina piatra de Labradorit?

In trecut labradoritul era foarte pretuit, folosindu-se ca piatra ornamentala si pentru obiectele de artizanat (pandantive, brose, tabachere, etc.). Fiecare contesa avea bijuterii din aur si din argint cu labradorit. Labradoritul in bijuterii era combinat cu pietre semipretioase de toate culorile: agat verde, rubin, spinel roz, perle si chiar pietre albastre pentru a inspira autoritate.

bijuterii placate cu aur

Colier cu onix verde, labradorit si corundum de culoare rubin

Cauti bijuterii cu labradorit la set?

Combina acest colier cu o bratara interesanta ce transmite initiativa, inteligenta si ambitie. Bratara este confectionata din alama placata cu aur si este decorata cu pietre mari frumos slefuite de radacina de rubin, onix verde si labradorit.

bijuterii placate cu aur

Bratara placata cu aur cu onix verde, corindon de culoare rubin, labradorit

Aur cu Labradorit

Glorioasa regina Cleopatra purta bratari fixe aurii. Mii de generatii au admirat legende ilustrate cu chipul reginelor egiptene si au ramas fascinate de podoabele opulente decorate cu variate pietre semipretioase. Pentru o tinuta impunatoare si indrazneata poarta Labradorit cu aur, alege bratari fixe aurii decorate cu labradorit si pietre naturale colorate.

bijuterii labradorit

Set format din 3 bratari placate cu aur decorate cu onix verde, labradorit, corundum de culoare rubin

Inel cu Labradorit

Se spune ca bijuteria cu labradorit are rol protector asupra sanatatii, stimuleaza intuitia, aduce noroc si bucurie, mai ales daca piatra este montata pe inel. Combinatia cu Lapis lazuli albastru, agat portocaliu si agat verde inpira incredere si noroc. Un inel opulent si bogat pentru zile de vara.

bijuterii placate cu aur

Inel placat cu aur cu pietre semipretioase

Colier cu Labradorit

Siragul de margele cu labradorit combinat cu perle naturale sau cu sidef este bijuteria pentru fiecare zi, usor de asortat la orice tinuta datorita reflexelor schimbatoare de culori. Un cadou potrivit pentru o femeie la orice varsta este colierul cu labradorit. Combinatia de alb sidefat si verde pal este nobila, interesanta si fermecatoare.

bijuterii labradorit

Colier cu pietre naturale labradorit si perle de cultura

Bratara cu Labradorit

Daca iti plac bijuterii la set, alege pentru colierul cu labradorit prezentat mai sus bratara cu Labradorit si poarta aceste frumoase bijuterii in fiecare zi, la tinute moncrome, haine din in, bluze din bumbac, atat tinute in culori pastelate cat si nuante viu colorate.

bijuterii labradorit

Bratara cu perle de cultura, cuart si labradorit

Piatra de labradorit stimuleaza clarviziune si intuitia. Alege o bijuterie cu labradorit si vei simti cu ce sa o combini pentru a o purta cu bucurie.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord