AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Lanturi argint

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Anotimpul cald te indeamna sa te ingrijesti, sa te gatesti mai mult ca de obicei. Ai chef sa iti reinoiesti garderoba, de obicei cu un buget cat mai mic. Secretul femeii care este mereu in pas cu moda si totusi nu cheltuie sume exorbitante pe haine si bijuterii, consta in alegerea unor accesorii pline de personalitate. Una dintre cele mai eficiente metode de a-ti reimprospata garderoba, este achizitionarea unui lant din argint. Lantisorul din argint poate fi purtat la orice tip de tinuta si in orice moment al zilei. Daca lantul sau bratara ta preferata este prea scuta acum ai posibilitatea sa ii mai adaugi o prelungire din argint pentru lant sau bratara, in acest fel reusesti sa lungesti lantul cu 70 mm.

bijuterii din argint

Lantisor cu zale din argint

Lantisoarele lungi din argint arata frumos cu pandantive mari. Alege sa porti un lant lung din argint cu un medalion din argint care se deschide, cu un pandantiv in forma de inima, sau orice model de pandantiv mare din argint.

Daca ai o tinuta sport, alege un lantisor din argint cu zale. El poate fi purtat cu pandantiv mic din argint simplu fara pietre sau un pandantiv din argint cu scoica si sidef in forma de floare, fluture, calut, cruciulita, inimioara, simbol heraldic sau simbol hindus.

Daca ai o tinuta mai eleganta, alege un lantisor din argint tubular stralucitor, lantisor tip sarpe din argint, lantisor Snake Magic. Ii poti atasa un pandantiv cu pietre sau pandantiv cu cristale, care sa dea tinutei tale un aer de eleganta.

Cu un singur lant de argint poti avea mai multe accesorii pentru tinuta ta. Nu trebuie decat sa-ti schimbi pandantivul de pe lant si vei avea un accesoriu nou in fiecare zi.

lanturi argint

Lant din argint

Tu ai acasa lant placat cu aur? La baza are argint 925 apoi este acoperit cu un strat de aur de 18 k. Poti asorta lantul placat cu aur cu un pandantiv din argint placat cu aur. Finisajul este unul superior, poti alege sa il porti fara pandantiv. Lungimea lantului din argint placat cu aur este de 45 cm, mai jos de baza gatului.

bijuterii argint placate

Lantisor din argint placat cu au

Colier barbatesc lat din argint. Daca nu stii ce cadou sa oferi unui barbat care poarta bijuterii, atunci te ajutam noi cu cateva propuneri. Pentru inceut poti alege un lant masiv din argint cu zale plate. Cadouri pentru barbati pot fi si pandantive din argint mari cercei din argint model cruce sau inel masiv din argint barbatesc. Toate aceste bijuterii barbati le gasesti pe www.silverzone.ro.

bijuterii argint barbati

Lant barbatesc din argint cu zale plate

Lant din argint cu bilute fixe pe toata lungimea lantului. Acest model poate fi purtat la o tinuta de birou o camasa si blug, sau la tinuta sport. Poti adauga si un pandantiv care sa se potrivesca cu modelul lantuluui.

bijuterii argint

Colier model bile din argint

Alege bijuterii potrivite stilului tau, lanturi de zi din argint, lant de ocazie din argint, placat cu aur sau argint simplu in functie de tinuta aleasa. Descopera coletia de lanturi din argint.

Daca nu ai timp de cautat prin magazine, SilverZone iti vine in ajutor cu lanturi din argint placate cu aur, care pot fi pe gustul tau.

Vezi aici toate lanturile din argint disponibile la SilverZone.ro.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord