AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Lapis Lazuli

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Lapis Lazuli este o piatra semipretioasa foarte apreciata de culoare albastra cu nuanta intensa si vie de azur, azurie, mai este numita si Azurit.

Bijuterii cu Lapis Lazuli poarta femeile calme si sincere.

Multi oameni sunt atrasi de albastrul azur profund misterios al pietrei semipretioase de Lapis Lazuli, sau Lapis. Aceasta este una dintre cele mai vechi pietre "spirituale", primul extras in urma cu sase mii ani in Afganistan. Numele sau provine de la cuvantul latin Lapis, care inseamna piatra, iar Azul cuvant arab, care inseamna albastru. Piatra semipretioasa Lapis Lazuli este considerat ca fiind o piatra solida, de aceea este folosita in bijuterii, cum ar fi bratari, coliere, pandantive si inele. Pudra albastra de Lapis Lazuli era folosita in calitate de pigment albastru pentru fabricarea culorilor pentru decorarea peretilor cu picturi, colorarea tesaturilor.

bratara lapis lazuli

Bratara cu argint si margele din pietre semipretioase Lapis Lazuli albastru

Iti plac bijuteriile cu pietre naturale albastre? Porti bijuterii din argint?

Lapis Lazuli este piatra cerului, iti transmite puritate, libertate si fericire. Aceasta piatra albastra iti aduce noroc in dragoste, pace interioara si fericire.

Lapis Lazuli albastru, numit si Azurit, este asociat cu semnele astrologice Sagetator si Balanta si planetele Neptun si Venus. Esti sub semnul Sagetatorului sau a Balantei? Cauti bijuterii din argint cu pietre albastre? Trebuie sa ai la colectia ta de bijuterii albastre modele frumoase cu Lapis Lazuli: o bratara sau colier din argint cu Lapis Lazuli. Piatra naturala Lapis Lazuli este indicata femeilor insarcinate. Daca esti insarcinata poarta bijuterii cu Lapis Lazuli albastru.

bijuterii albastre

Colier cu Lapis Lazuli albastru si cristale

In piramidele Egiptene au fost gasite mici obiecte confectionate din Lapis albastru. Lapis Lazuli a fost utilizat de babilonieni, iar pentru chinezii antici era un simbol al puterii. Din pietre albastre grecii si romanii au scluptat figurine, amulete, vase si sigilii. Azuritul albastru intens era extrem de apreciat si folosit in picturi.

Lapis Lazuli este o piatra de protectie. Albastru este culoarea increderii, onestitatii si loialitatii.

Se spune ca daca porti bratara cu Lapis Lazuli albastru, inel sau cercei din argint cu Lapis Lazuli, se atenueaza durerile de cap, scade tensiunea arteriala, febra, se reduc durerile menstruale. Piatra Lapis Lazuli se descarca in apa dedurizata, apoi se incarca pentru scurt timp la soare.

cercei lapis lazuli

Cercei lungi model spirala din argint cu lapis lazuli albastru

Lapis Lazuli sau Azuritul este destul de moale, asa ca nu ar trebui sa fie inmuiata in apa pentru o perioada lunga de timp. Dupa curatare, usuca imediat piatra. De asemenea, ai grija daca porti bijuterii albastre cu Lapis Lazuli, scoate-le inainte de inot.

Cu frumusetea izbitoare si proprietatile metafizice, lapis este o piatra semipretioasa esentiala pentru orice colectie de bijuterii albastre. Vrei sa fii libera, sa te detasezi de toate energiile negative ce te inconjoara, sa visezi si sa iti traiesti viata la maxim? Atunci poarta mereu la gat un colier cu Lapis Lazuli.

cercei lapis albastru

Cercei cu lapis lazuli albastru

Surprinde-i pe toti vara aceasta purtand coliere albastre, bratari albastre , cercei albastri si inele din argint cu Lapis Lazuli.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord