AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Legenda perlei

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Perle naturale, legente, bijuterii argint ... Infrumusetate de primii zei greci si de vechi si medievale povesti, perlele au fost recunoscute de-a lungul timpului, drept unele dintre cele  mai pretioase si divine cadouri. Din vremuri stravechi barbatii se framantau cu ce sa rasfete femeia draga inimii si le ofereau cadou bijuterii cu perle naturale. Iubirea este sentimentul care pune in miscare lumea. Iubirea si perla sunt pure. Perlele poseda, cu adevarat, o aura de mistic si de mister de cand lumea le-a descoperit.

perle naturale bijuterii

Colier cu perle albe de cultura si zirconiu cu argint

Perlele sun oferite in dar mamelor, surorilor, prietenelor. Se spune ca, poti primi bijuterii cu perle numai de la o persoana care te iubeste. Cu cat mai mult este purtata acea perla, cu atat mai pretioasa devine. Fiecare perla este distincta si speciala, sclipind de intelesuri aparte, vibrand de energii pe care le percepi cu sufletul,  nu cu ochiul, in acelasi mod in care este persoana care o poarta. Deasemenea, se spune ca, perla naturala isi dezvaluie adevarata frumusete  doar cand este purtata de persoana potrivita.

In "Cartea Perlelor", Dickinson scrie despre perle: "Putem vedea inca din legenda creatiei, o legenda splendida ca si legenda gradinii paradisului, cum perla este asociata cu inima, cu iubirea, compasiunea si bunavointa". In legenda se mai spune si faptul ca la inceput, Dumnezeu a creat cele patru elemente: aerul, focul, pamantul si apa... si fiecare, dorind sa il faca fericit pe Dumnezeu, i-au daruit cate un cadou: aerul i-a daruit un curcubeu deasupra capului, focul i-a daruit un meteorit pentru a-i lumina calea, iar apa i-a daruit o perla pentru a-i consola inima.

Bijuteriile cu perle au fost si vor fi podoabe de pret si cadouri frumoase foarte apreciate. Descopera aici cele mai frumoase modele de bijuterii argint cu perle, care retin in inima toata iubirea.


Cercei din argint cu perla de cultura

Cu bijuterii cu perle naturale poti cuceri orice femeie.

Asadar, asemeni apei ce i-a oferit perla lui Dumnezeu, noi incercam sa va consolam inimile prin noua colectie de perle SilverZone.ro!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord