AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Luna cadourilor

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Dintre toate nuantele pastelate pe care designerii le propun in tendintele sezonului, preferatul tuturor pentru perioada actuala ramane rozul pudrat. Alaturi de acesta, lila-ul pal, bleu bebe sau bej-ul cu tenta portocalie se aliniaza tendintelor cromatice. Bleumarin, gri inchis si clasicul negru sunt variantele optime pentru a-ti definitiva look-ul, contrabalansand „inocenta” pastelurilor, rezultand intr-o aparitie feminina, matura si cu atitudine. Cu cat mai stilizata, cu atat mai bine! Din punct de vedere al modelelor, diversitatea acestui an este impresionanta. De mult nu am mai asistat la o parada asa de bogata a accesoriilor cu o paleta atat de variata: de la bijuteriile lucrate manual la cele statement, supradimensionate, cu pietre pretioase si semipretioase, in culori variate toate iti stau la dispozitie pentru un anotimp rece chic si confortabil. Pentru ca suntem in decembrie si este luna cadourilor adauga un plus de fericire in relatia cu cei dragi, oferind cadouri bijuterii. Alege inele, cercei, pandantive, bratari sau coliere - toate sunt surse inepuizabile de vitalitate si farmec.


Cercei din argint cu pietre semipretioase ametist si topaz bleu

Pentru persoana iubita alege cadouri bijuterii cu strasuri decorative, cu forme expresive de iarna sau alte detalii inedite. Pentru mama alege brose, cercei, bratari cu marcasite sau cu aspect patinat precum si accesorii din perle, nelipsite din cutia cu bijuterii a mamei. Modelele prezentate sunt dintre cele mai diverse si, daca unele atrag toate privirile si admiratia celor din jur prin delicatete si rafinament, altele impresioneaza chiar si pe cei mai carcotasi.


Inel din argint cu topaz mistic

Acorda putin din timpul tau si arunca o privire pe siteul SilverZone.ro si o sa vezi o multime de modele pretioase si rafinate.

Nu uita luna asta daruieste cu drag!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord