AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Neon in doze mici pentru aceasta vara

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Magazinele au inceput sa aiba vitrine din ce in ce mai...neon. Culori de care, sa recunoastem, cele mai multe dintre noi ne ferim. Caci indraznete este putin spus si chiar daca vrem sa fim remarcate, ne este totusi frica de eticheta de...sorcova. Exista totusi modalitati de a fi in trend, fara sa ducem totul la extrem, iar solutia este neon in doze mici. Adica, cu alte cuvinte, condimentarea tinutei vechi cu accente de neon. Stim bine ca este doar un sezon mai...nebun si nu un trend care va dura. Asa ca nu cred ca isi doreste nimeni sa investeasca in astfel de tinute, pentru ca anul urmator hainele cu pricina sa fie aruncate. Va propunem, deci, cateva tinute de acest gen, pe care le puteti obtine cu investitii mici. Neon in doze mici sa fie :). Asadar, pastrati hainele pe care le aveti deja. O pereche de pantofi, o bijuterie, o geanta sau o oja neon sunt alegeri intelepte si nu foarte costisitoare, prin care puteti fi in trend. Bijuteriile cu cristale si cele in stil vintage vor completa foarte bine o tinuta neon, asadar va asteptam pe SilverZone.ro Culorile neon sunt foarte dificil de potrivit si este foarte usor sa gresesti. Asa ca va propunem un tabel  de combinatii, dupa care va puteti orienta.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: Neon in doze mici pentru aceasta vara
P.2012-08-03 12:51:18

Pe deplin de acord cu cele scrise mai sus, nu de alta dar incep sa te doara ochii cand privesti in jur la cate nuante de culori vezi. Cred ca tot farmecul nu sta in culoare ci in tipul hainei, bijuteriei, accesoriului si felul cum se aseaza pe tine.

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord