AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii din argint - Plata cu card bancar

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Cumpara online bijuterii din argint si plateste cu cardul. Livram rapid prin curier la tine acasa sau la birou.

Din 4 mai 2009, SilverZone pune la dispozitia clientilor alternativa de plata prin card bancar, astfel, SilverZone in colaborare cu EuroPayment Services asigura un serviciu sigur si eficient de comanda si plata online prin sistemul EuPlatesc.ro .

Astfel, daca alegi aceasta metoda de plata la finalizarea comenzii, este necesar sa completezi in formular cu informatiile despre cardul pe care il detii, adica sa indici datele cardului. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/VisaElectron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizatii, care asigura tranzactiilor on-line, acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. Avantajele acestei metode de plata constau in faptul ca daca alegi plata prin card beneficiezi de siguranta, comoditate si usurinta in procesul de comanda. De asemenea, indiferent unde te afli in tara sau strainatate, vei putea trimite cadouri persoanelor dragi din tara. Platile online cu card bancar se proceseaza in 3 D Secure si au un sistem anti-frauda performant. Platile se fac pe servere securizate pentru gazduirea paginilor de plata. Plata online se poate face usor si rapid.

cercei din argint: pietre semipretioase topaz

Cercei din argint cu pietre semipretioase topaz bleu

Plata cu cardul la bijuterii cumparate pe internet este din ce in ce mai folosita de catre romani. Vezi aici mai multe detalii despre cum sa cumperi bijuterii pe silverzone.ro: livrare si plata

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: Bijuterii din argint - Plata cu card bancar
Ilieta Visser2010-09-04 22:59:55

Felicitari echipei Silver Zone. Comanda facuta la dvs a ajuns foarte rapid desi aceasta a fost facuta chiar in Europa.Plata pe net a decurs foarte bine si in siguranta. Sunt foarte incintata de bijuteriile comandate la dvs si in mod sigur meritati toate complimentele. Multumesc frumos si asteptam si varianta in limba engleza a site-ului. Salutari din Olanda, Ilieta Visser

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord