AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

O poveste cu inele

Like Share Share Tweet
Reduceri BijuteriiIn perioadele foarte aglomerate din viata mea uit sa imi schimb periodic bijuteriile si imi dau seama dupa o vreme ca le port pe aceleasi de ceva timp. La fel s-a intamplat si acum, fapt pentru care am decis ca e timpul sa fac o schimbare, caci e pacat ca frumoasele mele podoabe sa zaca in intuneric in cutia de bijuterii. Cu intentia de a cauta o bijuterie anume, am deschis cutia si am inceput sa rascolesc printre inele. Deodata timpul s-a dilatat iar eu am pasit, fara sa realizez,  pe taramul amintirilor, multe dintre inele marcand chiar momente cheie din viata mea. Brusc, mica mea cutie de lemn cu aspect vintage s-a transformat intr-un jurnal de momente si emotii deosebite, poate chiar singurul meu jurnal tangibil. Fiecare inel este o amintire pe care o pot lua cu mine. Fiecare zi in care port o anumita bijuterie este o ocazie de a reinvia clipe si povesti despre lucruri sau oameni din viata mea. Si cu cat acea bijuterie este mai veche, cu atat amintirea pe care o rascoleste este mai pretioasa.
Inel din argint model floricica pictata cu email ros

Inel din argint model floricica pictata cu email ros

Stiu sigur ca nu eram singura fetita care iubea inelele cu floricele. Am gasit astazi acest inel innegrit de vreme. Momentul a fost magic si a avut un efect de scanteie...o scanteie care mi-a luminat amintirile bine ascunse intr-un colt de suflet. L-am luat cu grija si l-am atarnat de un lantisor subtire din argint. Il port acum la gat. Toate colegele mele si-au amintit ca si ele aveau asa ceva si toate am povestit cate ceva de cand eram mici...despre pantofiorii clasici cu bareta, despre pampoane sau despre elasticul cu ghinde de lemn sau capsuni cu care ne prindeam coditele, despre jocurile copilariei, despre cat de liberi am crescut, despre parinti, prieteni si multe altele. Si toate astea datorita micului meu inel. Apoi am zambit nostalgic redescoperind un inel special, din perioada unei iubiri de liceu. Nu va spun mai multe despre el :). A urmat un zambet putin rusinat la vederea unui inel gotic dintr-o perioada mai razvratita a existentei mele adolescentine despre care uitasem aproape complet. Am sunat-o imediat pe mama ca sa-i multumesc pentru ca m-a tolerat, sprijinit si iubit in continuare in acele vremuri mai zbuciumate.
Inel verigheta din argint 925 pentru indragostiti

Inel verigheta din argint 925 pentru indragostiti

Inel lat din argint in filigran

Inel lat din argint in filigran

Si tot asa as putea povesti la nesfarsit (dar sunt sigura ca nu ati mai avea rabdare sa cititi) despre cerceii de botez, medalionul cu rubin de la mama, inelul de logodna, inele de aur din perioada in care argintul era cenusareasa bijuteriilor si asa mai departe. Poate vom continua povestile cu alta ocazie. Acum insa va las in compania propriilor bijuterii care cu siguranta vor aduce la lumina momente deosebite si oameni minunati din viata voastra.
Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: O poveste cu inele
Carmen2012-05-31 05:35:24

Frumoasa povestea spusa de tine si imi aduce aminte de adolescenta mea iar mai tarziu de cea a fetelor mele. Acum am vizitat de abia magazinul tau online de bijuterii si sunt uimita sa descopar bijuterii frumoase de argint insotite de povesti parca desprinse dintr-o carte. Mai mult ca sigur ma voi intoarce si poate ca ma voi lasa cucerita de ele.

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord