AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Obiceiul de a oferi un martisor

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii de martisor si de unde vine traditia de a oferi cadouri martisoare. De 1 martie uram tuturor toate cele bune si o primavara frumoasa si le daruim celor dragi cate un martisor, simbol al puritatii inimii si sufletului. La noi in tara aceasta traditie este veche de peste 8000 de ani. Cele mai vechi dovezi ale acestei sarbatori au fost descoperite de arheologi la Schela Cladovei, Mehedinti.

martisoare argint

Pandant potcoava din argint gravat trifoi

Martisorul este format din doua snururi impletite asemenea unui ADN, rosul inseamnand iubire si albul divinitate. Una din legende spune ca primul martisor ar fi fost tors de Baba Dochia, in timp ce urca la munte, cu oile. Martisorul, format din doua fire rasucite, de lana sau de matase, alb si negru, mai apoi, alb si rosu, reprezinta, de fapt, unitatea contrariilor, vara - iarna, cald - frig, lumina - intuneric.

bijuterii martisor

Pandantiv din argint trifoi cu patru foi, potcoava, elefant, bufnita, bani

Pentru ca noi romanii avem un fel deosebit si original in a intampina prima zi a primaverii, oferind si primind martisoare, Silver Zone va propune sa accesorizati snurul alb-rosu, cu o gama foarte diversificata de bijuterii din argint, oferind astfel un simbol al primaverii foarte special, celor dragi.

Traditional, martisorul este atasat purtatorului in moduri specifice, pentru a aduce noroc si bucurie odata cu instalarea anotimpului cald. In general, martisorul este daruit fetelor, femeilor si copiilor pe post de talisman, care sa le protejeze gingasia si sensibilitatea. Simbolul vestitorului primaverii poate lua mai multe forme sugestive, precum cosarul (transmite bunastare), trifoiul (poarta noroc) sau ghiocelul (intruchipeaza prospetimea, puritatea). Mai jos veti vedea numai cateva dintre modelele pe care le oferim.

bijuterii de martisor

Un pandantiv pentru bratara trifoi cu patru foi

Oferim martisoare atunci cand primavara reinvie, martisoare din argint in forma de trifoi cu patru foi, martisoarele se ofera de 1 Martie si 8 Martie. O bijuterie din argint oferita de martisor, ai o gama variata de martisoare din argint pe www.silverzone.ro, alege cel mai frumos marftisor din argint pentru persoanele dragi din viata ta.

Calitatea si finisajele sunt ireprosabile, design-ul excelent, bijuteriile sunt lucrate cu grija de cei mai talentati artisti in domeniu.

bijuterii argint

Bijuterii cu ametist set din argint cercei si panantiv

Vei putea gasi pe site-ul nostru si bijuterii unicat.Daruieste martisoare de argint si reinvie traditia. In acest fel, martisorul isi va recapata valoarea de alta data si va transmite mesajul potrivit. Nu uita sa atasezi firul alb-rosu si sa povestesti despre semnificatia si legenda martisorului!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord