AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

OFERA CADOURI BIJUTERII CELOR DRAGI

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Ofera cadouri bijuterii celor dragi de sarbatori sau la aniversari. Roaga persoane apropiate sa iti sugereze idei de cadouri.

Daca nu ai timp sau posibilitatea sa ceri sfatul cuiva, iti putem propune noi cateva idei de cadouri bijuterii din argint. 

Cadou pentru parinti, cadou pentru iubita, cadou pentru fete, cadou pentru baieti - alege cadou o bijuterie bratara sau un lantisor.

Cadou bijuterii de martisor, cadouri de 1 martie, cadouri de 8 martie, cadou de Paste, cadou de Mos Craciun poti alege cruciulite fara mari batai de cap intr-un magazin online de bijuterii. Cruciulitele sunt purtate cu drag de catre foarte multe persoane. Alege o cruciulita mica din argint sau un pandantiv cruce pentru barbati. Colierul din argint aurit cu cruce este o bijuterie moderna, potrivita sa fie purtata zi de zi.

bijuterii cadou

Colier cu cruciulita din argint placat cu aur 14-1-i43272

Bijuteriile din argint cu pietre semipretioase sunt cele mai frumoase pentru a fi daruite persoanelor dragi din viata ta. Pietrele naturale slefuite frumos si montate cu grija in argint, transpun perfectiunea formelor de metal pretios in jocuri de lumini si umbre, dau o nota de lux.

bijuterii argint cadou

Pandantiv model zana cu aripi din argint decorata cu Sapte pietre semipretioase

Adauga un plus de fericire in relatia cu cei dragi, oferind cadouri bijuteri frumoase. Cadoul preferat este cel ales si oferit de tine. Alege inele, cercei, pandantive, bratari sau coliere - toate sunt surse inepuizabile de vitalitate si farmec.

bijuterii din argint

Pandantiv model fluture din argint cu sidef

Cadouri de craciun

Pentru persoana iubita alege cadouri bijuterii cu strasuri decorative, cu inimioare sau alte detalii inedite. Cadoul potrivit pentru sezonul in care bradul este decorat cu globuri colorate este o bijuterie cu cristale. 

bijuterii cristale argint

Colier din argint cu cristale rosii

Cadouri copii

In afara de jucarii, micile printese isi doresc de multe ori bijuterii cadouri.  Cadoul perfect pentru un copil activ este o bratara aurita cu placuta. Va fi surprins sa primeasca cadou de iepuras o bijuterie pentru copii, pe care are voie sa o poarte oricand si oriunde, fara sa isi faca griji ca o va pierde. Gasesti aici mai multe bijuterii cadou pentru copii.

bijuterii copii

Bratara pentru copii din inox placat cu aur de 18K 23-50101

Cadou pentru mama

Un cadou argint pentru mama frumos este o bijuterie gravata cu chipul mamei si al fiicei. Un mod special de a-i spune mamei: "Te iubesc !" 

bijuterii argint 925

Pandantiv gravat mama si fetita din argint

Pentru bunica alege cadouri argint brose din argint 925, bratari din argint cu marcasite sau cu aspect patinat. Un cadou Pascal, sau cadou de martisor pretios.

brose argint 925

Brosa din argint cu marcasite si perla de cultura

Cercei cadou

Cerceii din argint sunt cadoul ideal pentru o femeie cu pretentii. Cu o pereche de cercei din argint vei reusi sa impresionezi persoana la care tii, pentru ca femeile asorteaza modele diferite de cercei la fiecare tinuta. 

bijuterii din argint

Cercei din argint cu marcasite model floare

Alege cadou bijuterie dintr-o gama variata de modele disponibile in stoc, selectionate cu mare grija, pe care sa o daruiesti din inima persoanei dragi din viata ta.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord