AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Parerea ta conteaza!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Fii tot timpul informata! Aceasta este deviza unei femei de succces, asa ca, chiar daca suntem in plina iarna, trebuie sa stii noutatile din acest sezon. Fii cu ochii in patru la cele mai importante ponturi si accesorizari. Poti opta pentru detalii filigranate, mix de culori, tinute si accesorii personalizate si altele. Acest articol este destinat comentariilor asa ca te invit sa imi spui care sunt preferintele tale in materie de bijuterii cu privire la aspect, material, piatra semipretioasa sau pretioasa, culoare, montura? Impreuna vom realiza un mini top al celor mai grozave accesorii!

Ai un stil clasic spre elegant? Te caracterizeaza bijuteriile pretioase? Iti plac croielile inegale, rochiile geometrice si culorile puternice? Aici poti sa accesorizezi tot felul de forme geometrice si dimensiuni mai iesite din comun. Cauti un accesoriu inedit, pentru o tinuta speciala? Opteaza pentru un inel supradimensionat, accesorizat cu o piatra semipretioasa de culoare verde, indigo, visiniu si paleta de culori continua in functie de ce iti place tie.


Inel ajustabil din argint cu marcasite si zirconia rosu

Scapa de obisnuitul cotidian si adauga personalitate tinutelor tale prin accesorii speciale cum sunt colierele sau inelele fantezie. Insa nu exagera cu numarul inelelor. Tu decizi care este combinatia perfecta pentru stilul si atitudinea ta! Un efect foarte puternic il au cristalele care pastreaza magia zapezilor asa ca indrazneste si poarta bratari, cercei si coliere din cristale potrivite acestui sezon.


Bratara cu trandafir negru din ceramica si agate

Acum este randul tau sa imi spui cateva din preferintele si abordarile tale in materie de bijuterii!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord