AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Pentru mama, de 8 Martie: bijuterii placate cu aur

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Ce sa alegem cadou pentru mama cadou de 8 martie? O bijuterie frumoasa, moderna la un pret accesibil care sa se potriveasca cu bijuteriile pe care le poarta. 

Exista o anumita categorie de public feminin, pentru care a purta bijuterii placate cu aur sau 100% din aur este exclus. Din varii motive: pentru ca aurul nu se mai poarta, pentru ca este scump etc. O buna perioada, chiar si marile case de moda care dau tonul in materie de tinute si accesorii au lasat deoparte acest metal pretios, adoptand alte tipuri de bijuterii.

bijuterii aur safir=

Cercei din argint placat cu aur cu safir, rubin, smarald

Foarte multe doamne inca prefera bijuteriile din aur. Aurul denota lux si valoarea lui creste odata cu timpul. Chiar si marii designeri au reinviat acest stil de bijuterii dupa 2019, aducand pe podium modele noi si interesante de bijuterii din argint placate cu aur, realizate din contopirea stilului clasic cu cel futurist si indraznet.

bijuterii aur=

Colier din argint placat cu aur cu agat verde

Maiestri bijutieri doresc sa satisfaca toate gusturile doamnelor si domnisoarelor, in consecinta pe Silverzone.ro veti gasi pe site-ul nostru si bijuterii placate cu aur, foarte potrivite pentru un cadou de 8 Martie. Nu va ganditi ca sunt aceleasi modele vechi si prafuite de bijuterii pe care le gasiti in micile magazine de profil de la strada. Sunt bijuterii cu modele inedite si noi, lucrate cu maiestrie, foarte atent si fin.

De 8 Martie, ofera bijuterii placate cu aur

In copilarie am fi dorit sa ii oferim mamei cele mai frumoase bijuterii. Dar din pacate asta insemna bijuterii scumpe, iar banii de buzunar nu erau niciodata suficienti. Asa ca ne limitam la un buchet de flori si o felicitare handmade, lucrata cu multa dragoste. Ca si adulti, le putem oferi mamelor ce ne-am fi dorit sa le daruim in copilarie si ceea ce poate si ele si-au refuzat de multe ori. Iata cateva modele de bijuterii placate cu aur pline de culoare si farmec.

bijuteriipietre pretioase=

Pandantiv din argint placat cu aur cu ametist, topaz, peridot si granat

Aici gasest imai multe bijuterii placate cu aur disponibile in stoc >>

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord