AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Perla de cultura. Modul de formare al unei perle de cultura.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Perla de cultura are o frumusete aparte. Femeile din intreaga lume adora sa poarte bijuterii cu perle de cultura. Bijuteriile cu perle de cultura inspira dragostea profunda. ln timp sau scris povesti frumoase de dragoste care au avut ca simbol cea mai pretioasa piatra a dragostei - perla de cultura, care facea ca dragostea dintre el si ea sa fie tot mai intensa si sa depaseasca toate limitele.

colier perle de cultura

Colier cu perle albe de cultura

Prin purtarea bijuteriilor cu perle de cultura trezesti zeita interioara. Poarta la un eveniment important bijuterii cu perle de cultura. Alege sa inchizi ochii si lasa-te transportata in alta lume prin magia perlelor de cultura. Fii perfecta cu cel mai frumos colier cu perle de cultura. Perlele iti dau o senzatie de eleganta, senzualitate si mister.

colier perle de cultura

Cercei din argint cu perla alba de cultura si cubic zirconia

Perlele naturale devin tot mai rare, fapt pentru care in zilele noastre se obtin prin culturi, Japonia detinand 90% din productia de perle a lumii. Mikimoto, denumit si "regele perlelor", a descoperit secretul cultivarii lor: introducerea unei bucati de tesut in membrana epiteliala a scoicii, impreuna cu un nucleu de cochilie sau de metal, in corpul molustei. Stratul interior de sidef va secreta un alt fel de sidef (nacru), mai deosebit, pentru a imbraca intreg corpul strain, dand nastere perlei. In 1954, la moartea sa, Mikimoto a lasat mostenire 3500 de ferme de cultura a perlelor pe o suprafata de 100km patrati cu 1.5 milioane de scoici care produceau anual 10 milioane de perle.

bratara perle de cultura

Bratara din argint cu perle de cultura

Procesul de producere a perlelor este unul extrem de costisitor. Perlele au nevoie de o ingrijire speciala, rata mortalitatii putand ajunge pana la 50%. Dupa 4 ani, doar un sfert din scoici vor produce o perla, iar dintre aceste perle, un procent mai mic de 25% se poate comercializa. Cand scoica ajunge la maturitate, dupa aproximativa 2 ani, ea este scoasa din apa, si i se introduce un mic nucleu rotund, format dintr-o alta cochilie de scoica de apa dulce slefuita. Se introduce o manta pentru a marca locul, si pentru a stabili astfel, aproximativ, culoarea viitoarei perle, de unde scoica o sa inceapa sa depuna sidef pentru a se auto-proteja de corpul strain. Daca prietenei tale cele mai buna ii plac perlele de cultura, ofera-i cadou o pereche de cercei din argint cu perla de cultura. 

cercei perle de cultura

Cercei cu lantisor din argint cu perla de cultura si zirconia

Despre cuvantul ,,perla" se spune ca a devenit metafora pentru ceva extrem de rar, foarte fin, demn de admirat si valoros. Perlele sunt conisderate ca fiind aducatoare de noroc si fericire. Siragurile de perle, embleme ale stilului, sunt in permanenta reinterpretate. Alege un colier cu perle extrem de moderne care sa vorbeasca despre tine!

colier cu perle de cultura

Colier din argint si 3 pandantive cu perla de cultura

Vezi aici alte bijuterii cu perle care sa le porti sau sa le oferi cadou persoanelor dragi din viata ta. Alege cu inima bijuteria preferata. 

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord