AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Perle albe

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Perlele albe te infasoara intr-un val de seductie si da o senzatie incredibila de senzualitate. Bijuteriile cu perle albe te poarta in lumea viselor.

Culoarea alba personifica puritatea, tandretea si prospetimea. Ofera o energie speciala si imbunatateste starea de spirit. Culoarea alba este folosita in stilul cotidian, solemn si oficial deoarece se adapteaza la orice ocazie.

Bijuteriile de culoare alba echilibreaza sentimentele si sa aduc armonie. Poarta un colier cu perle albe la o rochie lunga de seara. Vei fi vedeta serii cu perle naturale albe.  

bijuterii cu perle de cultura

Colier cu perle albe de cultura si zirconiu cu argint

Cum nu exista un standard universal al culorii perfecte pe care o vedem la o perla poate fi o combinatie a trei caracteristici distincte: culoarea perlei, spectru, si, uneori forma, pentru o calitate si senzualitate exceptionala. Alegerea culorii perlei depinde in totalitate de preferintele fiecaruia.

Poarta o pereche de cercei cu perla alba de cultura la o coafura lejera care sa puna in evidenta frumusetea perlelor albe.

bijuterii cu perle de cultura

Cercei din argint cu perle de cultura

Perla alba este simbolul intelepciunii si al puritatii. In Grecia antica, perla alba insemna puritate perfecta iar pentru romani placere si bunavointa. Astrologii au gasit intelepciune in lumina alba a lunii si a stelelor, ceea ce nu au gasit pe pamant. Des asociata in mitologia antica cu luna, soarele si cerul, in general, pala senzualitate si originile acvatice ale perlei o identifica cel mai mult cu luna, un simbol al puritatii, virginitatii si al solitudinii.

In forma lor cea mai senzuala perlele naturale albe sunt perfecte pentru a fi purtate. Alege un set de bijuterii din argint cu perle albe de cultura.

bijuterii cu perle de cultura

Set din argint cu perla de cultura si pietricele

Bijuteriile cu perle albe iti dau o continua portie de energie si de incredere in sine. 

Poarta bijuterii cu perle de cultura albe la tinute business sau tinute elegante de seara. 

bijuterie cu perle albe

Colier cu perle albe de cultura si pandantiv din argint

Bijuteriile cu perle albe naturale sunt speciale. Le poti purta in fiecare zi, dar si la ocazii speciale. O bijuterie unica si irezistibila care te va insoti toata ziua este bratara din argint cu perle albe de cultura. Perlele albe iti vor scoate in evidenta manichiura frumoasa. 

bijutreii cu perle albe

Bratara cu perle albe de cultura si argint

Perlele sunt iubite de doamne si domnisoare. Perlele albe sunt promsiunea iubirii eterne. Ofera cadou o brosa cu perla alba de cultura unei persoane dragi sufletului tau. O vei face extrem de fericita cu un dar atat de special.

bijutreii cu perle albe

Brosa din argint cu marcasite si perla de cultura

Eleganta perlelor albe este echilibrul intre emotie si surpriza. O bijuterie pur feminina cu care sa te remarci in societate este colierul cu perle albe de cultura ovale. Finetea perlelor si montarea lor perfecta te vor face sa arati spelndid.

bijuterii cu perle de cultura

Colier cu perle albe de cultura ovale

Bijuteriile cu perle albe de cultura sunt nepretuite. Bijuteriile impreuna cu hainele pe care alegi sa le porti trebuie sa fie o combinatia potrivita de distinctie, naturalete, grija si simplitate. Perlele albe sunt o conceptie moderna a luxului si a rafinamentului in arta bijuteriilor. 

 

 

 

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord