AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Plata online a bijuteriilor prin BCR - EuPlatesc.ro

Like Share Share Tweet
Reduceri BijuteriiEchipa SilverZone.ro este incantata sa va anunte ca impreuna cu partenerii de la EuPlatesc putem sa va oferim acum o oferta mai accesibila pentru platile online. Despre BCR - EuPlatesc.ro EuPlatesc.ro este integrator de solutii pentru comert electronic, care dispune de un sistem de gestiune al platilor electronice efectuate cu ajutorul cardurilor bancare. Va puteti bucura de un sistem proprietar de tranzactionare care utilizeaza solutii antifrauda (sistemul 3D Secure), si de asemenea permite facilitarea platilor produselor prin card bancar, SMS sau Ordin de Plata. Serviciul de procesare al platilor electronice poate fi accesat 24/24 ore, 7/7 zile cu o disponibilitate anuala de minim 99.5% si asigura consilierea persoanelor de plata on-line prin intermediul serviciului "Help Desck". EuPlatesc.ro ofera servicii gratuite detinatorilor de card care detin un card bancar emis in Romania (domestic sau international). Folosind sistemele "Verified By Visa" si/sau "MasterCard SecureCode", aveti posibilitatea de a va defini o parola personala care va confirma identitatea si proteja datele cardului impotriva folosirii lor frauduloase pe Internet. Exemplu de plata online
  1. Vizualizati si selectati produsul pe care doriti sa-l platiti accesand interfata web a sistemului informatic al SilverZone.ro.
  2. Dupa apasarea butonului "Plateste acum", datele de plata sunt trimise catre serverul gestionat de BCR - EuPlatesc.
  3. Serverul BCR-EuPlatesc executa scriptul solicitat si returneaza in browserul dumneavoastra (ca detinator de card) formularul pentru colectarea datelor despre card.
  4. Completati datele despre card (Numar Card, CCV2/CCV2, Nume Posesor, Data Expirarii) si aproba transmiterea lor catre banca emitenta a cardului.
  5. La cererea dumneavoastra, sistemul BCR-EuPlatesc poate trimite zilnic un raport cu situatia tranzactiilor din ziua respectiva.

Prin acest parteneriat ne dorim sa oferim o solutie accesibila si sigura pentru oricare din dumneavoastra care doriti sa integrati plata online cu cardul, in magazinul virtual propriu.
Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2023. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord