AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Semipretioase - cuart roz

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Originea denumirii de cuart nu este clara, unii presupun ca ar proveni din slava veche "tvurdu" = dur sau din germana querch = pitic, quarz. In orice caz denumirea de cuart a fost acceptata pe plan international. De retinut ca este mineralul cel mai raspandit in scoarta terestra. Cuartul roz reprezinta o varietate de cuart, care datorita prezentei ionilor de fosfor capata o nuanta diafana de roz. Daca esti o iubitoare a semipretioaselor sau daca esti adepta acestora doar ocazional, trebuie sa stii ca in orice situatie le poti purta cu drag si sa stii sa le asortezi corect. Referitor la culoare, aceasta piatra semipretioasa prezinta nuante de roz sau culoarea piersicii, semiopac, piatra prezentand adesea diverse vinisoare. Cuartul roz transparent este rar, fiind gasit in Madagascar. Culoarea devine mai decolorata in lumina soarelui. Trebuie purificat frecvent, mai ales cand isi schimba culoarea. Aceste minunate pietre se gasesc in minele din: Madagascar, Brazilia, Scotia, Spania, Mozambic, Namibia si Sri Lanka. Cele mai mari blocuri de cuart roz si de cea mai buna calitate sunt cele din Madagascar. Acest mineral este intalnit in roci metamorfice ca sisturi, gneise, iar datorita duritatii sale este raspandit si in rocile sedimentare. Cuartul roz este piatra iubirii neconditionate si a pacii infinite. Aceasta piatra se foloseste si in feng shui, pe langa bijuteriile pe care le puteti purta, puteti expune copacei sau diverse figurine din acest cuart langa pat sau in sectorul sud-vestic al dormitorului, sufrageriei sau casei. Mai jos va prezentam doua exemplare de bijuterii din cuart pe care le puteti achizitiona cu incredere. Le puteti asorta atat la o tinuta de zi cat si la una de seara.


Inel placat cu aur cu pietre semipretioase

Prin purtarea sau expunerea in casa a acestui cristal veti putea reface increderea si armonia in relatiile existente, incurajand dragostea neconditionata.


Bratara din sfoara cu cuart roz

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: Semipretioase - cuart roz
Ana2013-10-01 18:19:28

Culoarea e adorabila. foarte frumoase!

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord