AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Semipretioase si culori de vara I

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

O alta enigma, a culorilor si materialelor purtate in aceasta vara, este rezolvata! Bijuteriile de vara nu inseamna neaparat culori stridente sau materiale vintage. Poti incerca o bratara de argint cu diamante, hand-made, din aur si argint iar gesturile tale vor atrage in mod sigur atentia. Daca vrei culoare, poti alege ceva strident dar fara sa exagerezi si sa reusesti combinatiile potrivite pentru outfit-ul tau. Iata cateva dintre tendintele acestei veri.

Vara aceasta se poarta culorile pastelate, vesele si vibrante, iar stralucirea culorilor tari va aduce un plus de energie, pe cand tonurile neutre vor echilibra balanta.

Aurul, pentru ca vorbim aici de bijuterii adevarate, ramane metalul preferat de catre designeri in exprimarea creativa. Prelucrate in forme fine, delicate, care sa nu incomodeze la purtare, bijuteriile din aur de culoare cat mai apropiata de cea nativa sunt elemente de mare impact vizual. De asemenea, asociate aurului galben, pietrele din acelasi spectru coloristic, cum ar fi beriliul, variatii de quartz, citrinul sau chihlimbarul, sunt o combinatie reusita a sezonului.


Inel din argint placat cu aur cu pietre semipretioase

Perlele

In culori pale, de diverse forme si marimi, se inscriu in tendintele acestui sezon. Fie ca le alegeti in forme neregulate, in combinatii cu aur ori in siraguri lungi, simple, veti fi cu siguranta in linia recomandata pentru bijuteriile anului 2013. Un look fabulos este dat si de combinatia de mai multe coliere de perle in diferite nuante. Aceste accesorii cu perle se asorteaza perfect la o rochie de seara, dar si la o pereche de blugi, la ceva casual.


Colier cu pietre roz si perle gri de cultura

Pandantive supradimensionate

Pandantivele supradimensionate sunt usor de asortat si pot completa cu usurinta rochiile cu decolteu si nu numai. Sunt, in general, pandantive de dimensiuni mari, cu pietre in taietura fantezie, purtate pe lanturi lungi, care coboara mai jos de piept si sunt elementul central al oricarei tinute. Noi, in general, incercam din rasputeri sa ne afirmam, sa iesim in evidenta, avem o sete incredibila de “can can” si senzational, incat nu reusim sa distingem binele de rau, bunul gust de prostul gust. Asa ca trebuie sa avem mare grija cand exageram cu ceva supradimensionat fie el pandantiv, cercei sau inel.


Pandantiv din argint placat cu aur cu pietre semipretioase

In urmatorul articol voi scrie alte tendinte in materie de semipretioase si culori purtate vara aceasta, asa ca stati cu vederea pe ce va urma!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord