AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

SilverZone.ro iti aduce reduceri la bijuterii de pana la 70% de Black Friday!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
bijuterii din argint width=

Cercei din argint cu marcasite si piatra albastra

Black Friday sau Vinerea Neagra, a devenit una dintre cele mai mari zile de cumparaturi ale anului. Dar de ce sa te iei la intrecere cu alti cumparatori sau sa stai la cozi interminabile cand poti cumpara bucurandu-te de confortul casei tale? Citeste acest articol pana la capat si vei descoperi o surpriza placuta pentru tine.

Black Friday in fiecare an se desfasoara in luna noiembrie si suntem siguri ca o sa iti placa ofertele speciale pe care ti le-am pregatit. De la cercei din argint la pandantive cu pietre colorate, bratari placate cu aur, coliere handmade sau inele, oferta SilverZone.ro pentru Black Friday iti aduce pana la 70% reducere la o selectie larga de bijuterii din care poti alege. Reducerea de pana la 70% la produsele selectate de noi cu siguranta iti va atrage atentia. Daca ti-ai dorit bijuterii cu pietre semipretioase, coliere din argint, cercei din argint inele din argint, bijuterii handmade sau pur si simplu vrei sa pregatesti cadourile pentru perioada Craciunului, e momentul sa profiti de preturile noastre speciale. In plus fata de reducerile speciale de pana la 70% de care beneficiezi de Black Friday, iti punem la dispozitie transport gratuit la comenzile mai mari de 150 Ron.

bijuterii din argint

 Grabeste-te, oferta speciala nu va dura mult timp! 

Cupon de reducere pe silverzone.ro: Daca vrei o reducere la bijuterii din colectia noua aplica la finalizarea comenzii codul cuponului FGM20% si vei beneficia de reducere de 20% si livrare gratuita la comenzi peste 150 lei. Livram rapid prin Fan Courier.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord