AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

STILUL TAU DE CUCERITOARE IN PRIMAVARA

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Stilul tau de cuceritoare de primavara este in sufletul tau, este in inima ta, chiar daca nu ai realizat inca. Descopera-ti adevarata personalitate in aceasta primavara si afla cum sa arati la fel de sexy in luna lui martisor ca intr-o zi insorita de vara!

Bijuterii aurii

Aurul este un metal nobil si arata bine la tinutele de primavara. Iata cateva idei de bijuterii aurii, bijuterii placate cu aur pe care le poti purta si la iesirile in natura si care au un pret mai avantajos decat bijuteriiile din aur. Poarta la o iesire in oras cu prietenele tale un colier lung din alama cu peridot. Cu siguranta vei atrage toate privirile cu o bijuterie deosebita.

bijuterii frumoase

Colier lung din alama cu peridot

Incalzeste atmosfera si creste-ti buna dispozitie savurand din plin cadouri ce ti le poti face la inceput de primavara. Fa-ti o lista de bijuterii care ti-ar putea revitaliza starea de spirit si scoate la iveala SILVER ZON A din tine. O bratara din argint cu trei floricele semnificative: sanatate, speranta si iubire iti vor completa perfect tinuta de birou.

bijuterii frumoase

Bratara din argint cu trei floricele

Bijuterii din argint pret

Silverzone promoveaza o noua puritate a liniilor, accentul fiind pus pe feminitate si creativitate prin intermediul bijuteriilor moderne, bijuterii din argint ce pot fi folosite atat la outfit-uri formale cat si casual. Odata cu venirea lunii Martisorului, Silverzone va ajuta sa faceti slalom printre preturi, iar preturile sunt accesibile tuturor.

Bijuterii cu pietre naturale semipretioase

Alege sa porti la o manichiura frumoasa un inel placat cu aur cu topaz si turcoaz albastru.

bijuterii frumoase

Inel cu topaz si turcoaz albastru placat cu aur

Primavara se poarta foarte mult bratarile. Atunci cand alegi sa iti cumperi tie bijuterii, alege o bratara placata cu aur cu inimioare si pietre colorate si pentru fetita ta. Mica ta printesa este o cuceritoare in devenire si cu siguaranta se va bucura ca imparti cu ea aceasta pasiune de a cumpara bijuterii.

bijuterii frumoase

Bratara pentru copii placata cu aur

Inel auriu

Daca iti plac bijuteriile din aur dar bugetul tau este unul restrans alege bijuteriile din alama sau placate cu aur. Gasesti multe modele de inele placate cu aur si pietre colorate. Poarta la tinuta ta zilnica un inel din alama placat cu aur si pietre semipretioase frumos montate de un bijutier iscusit.

bijuterii placate cu aur

Inel din alama placat cu aur cu pietre semipretioase

Cauta cadou bijuterii pentru tine

Asadar...DE CE SA NU PROFITI de moment si sa iti faci un cadou pe masura, cu promisiunea ca iti vei redefini colectia de bijuterii cu o noua achizitie. Silverzone iti sta aproape si ofera o gama variata de bijuterii pentru toate varstele, gusturile si tipurile. 

Colier pentru copii

Colierele placate cu aur sunt foarte frumoase. Cand iti iei tie un colier placat cu aur, alege si pentru o fetita din familia ta un colier placat cu aur cu gargarita si floricica. 

bijuterii placate cu aur

Colier scurt placat cu aur cu gargarita

Bijuterii din argint de primavara

Fiecare bijuterie din argint are povestea ei. Astfel, Sarutul lui Martisor va poate transmite toata caldura si dragostea cu care aceste bijuterii sunt faurite pentru a fi transmise mai departe sub forma unui cadou, prin intermediul nostru. Un colier placat cu aur cu pietre semipretioase il poti purta la tinutele tale de zi cu zi. Daca il cumperi pentru tine, poate il va purta si fiica ta, si nepotica ta.

bijuterii placate cu aur

Colier din alama placat cu aur trifoi cu patru foi

Bijuterii placate cu aur nemuritoare

Bijuteriile placate cu aur cu pietre semipretioase sunt irezistibile. Farmecul cerceilor de mai jos, este ca au 4 perechi de pietre semipretioasea care pot fi schimbate zilnic in functei de tinutele tale preferate. 

bijuterii placate cu aur

Cercei placati cu aur si 4 pandantive cu piatra semipretioasa.

Bijuterii seducatoare

In perioada de primarava - vara alege sa porti bijuterii placate cu aur cu pietre colorate. Datorita culorilor vesele vei avea o stare de spirit foarte buna. Un strop de culoare trebuie sa existe in viata oricui. Bijuteriile cu pietre naturale te cuceresc de la prima vedere. 

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord