AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Tendintele acestei primaveri

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Galbenul considerat vedeta primaverii

Galbenul a devenit in mod clar un must al acestei primaveri. Secretul in spatele unui look de succes ce are la baza aceasta idee este gasirea unei nuante potrivite tenului tau, sau abordarea mai usoara a stilului, prin alegerea unui accesoriu ce ar trebui sa iasa in evidenta.

Galben

Galben

bijuterii handmade

Bratara fixa din alama cu pietre naturale

Imprimeuri florale

Flori tatuaj, flori 3D, toate sunt la mare cautare in acest sezon. Majoritatea designerilor au introdus aceste motive florale in colectiile lor. Sunt perfecte pentru firile romantice, si arata divin alaturi de o pereche de sandale delicate, cu toc sau fara. O fusta creion cu print floral este o alternativa la fel de chic, pentru munca sau cocktail.

Imprimeu floral

Imprimeu floral

bijuterii argint

Cercei floare de colt din argint

Potrivit Institutului Panetone, designerii au decis sa ofere o schimbare moderna, combinand, pentru primavara lui 2014, pastelurile calde cu nuante aprinse, pentru a crea un echilibru colorat. Inspirati de mixtura de flori imbobocite, calatoriile prin lume si femeile puternice, designerii folosesc culoarea pentru a improspata, readuce la viata si sfida intelepciunea traditionala. Verdele smarald a fost culoarea primaverii din anul trecut si, in locul lui, a fost aleasa o nuanta de roz cu tenta violeta – exotica, poetica, enigmatica si eleganta, expresiva si suprinzatoarea. Prin urmare moda se schimba in fiecare sezon, insa stilul este etern. Fiecare femeie este unica in felul ei, de aceea doamnele trebuie sa isi puna in evidenta calitatile si sa isi mascheze defectele, sa se raporteze vestimentar la momentul zilei, a profesiei pe care o exercita si la activitatea zilnica pe care o desfasoara.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord