AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Tendintele in materie de bijuterii in toamna aceasta

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Tendintele in materie de bijuterii in toamna acesata sunt o oda adusa tuturor frumusetilor vietii. Dupa cum bine vedem, toamna isi face tot mai mult simtita prezenta si odata cu ea, tendintele de toamna readuc sub lumina reflectoarelor bijuterii dar si un stil vestimentar nonconformist si rebel, specific anilor '90.

Baratarile din cauciuc cu argint sunt si ele purtate de catre cei care sunt adepti ai stilului rock. Alege sa faci cadou o astfel de bijuterie unui prieten drag.

bijuterii argint

Bratara din cauciuc si argint

Designerii de bijuterii au atins cote maxime in aceasta toamna, dovada stand in abundenta de forme, culori si texturi simbolizand libertatea si fericirea. Poarta astfel de accesorii chiar si la o tinuta de seara, asortand o rochie eleganta, lunga cu o bratara din piele. Un alt model de bijuterii pentru femeia cu incredere in sine, care face furori in sezonul rece, este cel al colierelor si bratarilor cu zale. Asociate pana de curand unui stil rebel, cu influente rock, bijuteriile cu zale au devenit acum un adevarat must-have, care ofera outfit-urilor o doza de modernitate si de indrazneala pentru cei care refuza dictatele societatii.

bijuterii argint

Bratara din argint cu zale

Poti, de asemenea, sa creezi un stil propriu si sa porti un colier masiv sau o bratara cu simboluri religioase, simboluri gotice, alaturi de piese foarte feminine, precum rochii, fuste translucide sau bluze delicate. In cazul in care esti in cautarea unor bijuterii negre moderne structurate, care sa ii confere tinutei tale un aer interesant si sofisticat, trebuie sa incerci neaparat colierele cu forme geometrice. Perfecte atat pentru o zi la birou, cat si pentru o petrecere, colierele geometrice sunt ideale pentru femeile care iubesc piesele simple, de o eleganta clasica.

Poarta un colier negru. Acest colier din argint cu triunghiuri il poti purta la o petrecere in stil rock. 

bijuterii argint

Colier din argint placat cu rodiu negru model triunghi si pietricele

Tintele si tepii revin in forta, astfel un simplu accesoriu indraznet, cu tepi sau tinte, iti poate transforma tinuta intr-una senzationala, de efect, care in mod sigur va atrage privirile tuturor. De exemplu asorteaza o rochie din piele cu o bijuterii aurii cu tepi sau un plic tip caseta cu astfel de aplicatii.

Si accesoriile cu motive religioase, raman in tendinte si in acest sezon de toamna. Daca si tu te numeri printre admiratoarele acestor modele de bijuterii, poarta un colier cu cruciulita alaturi de tinute rock-punk, cu geci din piele si jeansi.

bijuterii argint

Colier din argint placat cu rodiu negru si pandantiv cruce cu pietre

Bijuterii care declara optiunea de a trai viata dupa propriile reguli sunt colierele negre. Colierul din argint placat cu rodiu negru, un colier cu piele sau un colier cu cristale se asorteaza la tinutele negre de toamna. Poarta un colier placat cu rodiu negru cu doua cercuri. Bijuteriile cu cercuri sunt un simbol al universului, al echilibrului si un simbolul al eternei reintoarceri.

bijuterii argint

Colier din argint placat cu rodiu negru model cercuri

Inca un exemplu bine venit este colierul negru tip guler brodat cu zale si margele aurii sau cu diferite materiale si texturi asortate la o camasa alba, jeaca neagra din piele sau pantaloni din piele, bocanci negri. Tinutele in alb si negru declara libertatea de a alege propria cale spre fericire si de a nu se conforma cu orice pret asteptarilor societatii. Bijuteriile negre sunt perfecte atat pentru doamne cat si pentru domnisoare la tinute cat mai chic, rafinate dar si personalizate.

bijuterii handmade

Colier negru cu margele si lanturi aurii

Cumpara online bijuterii frumoase pentru a reda tinutei tale o combinatie echilibrata de frumusete si forta.

Ce bijuterii te-ai gandit sa porti in sezonul rece? Accesorieaza-ti corespunzator tinuta si bucura-te de o toamna fashion!

Tendintele in materie de bijuterii in toamna aceasta sunt faorte multe. Important este sa alegi ceea ce se potriveste cel mai bine personalitatii tale.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord