AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Tipuri de coliere pe care trebuie sa le ai in colectia ta de bijuterii

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Atunci cand alegi un colier, iei in considerare culoarea, textura, designul, forma si lungimea acestuia si poate fi destul de dificil sa il alegi pe cel potrivit. Pentru a avea o aparitie stralucitoare, trebuie sa alegi un colier care sa complementeze forma corpului tau. Lungimea corecta se bazeaza pe gustul personal, deasemenea, este frumos sa ai coliere de diferite lungimi si stiluri la indemana, pentru diferite ocazii.

30 centimetri – Colierul tip “Guler” (Collar) Acest tip de colier se poarta foarte aproape de mijlocul gatului. Pentru un look eleqant si clasic, acest colier poate fi asortat la un decolteu in forma de V sau la tinute cu umerii goi. Ocazional, poate fi asortat la helanca sau rochii cu decolteu tip barcuta. Daca ai fata rotunda sau gatul scurt, acest tip de colier nu este cea mai buna alegere pentru tine.
40 centimetri – Colierul “Cravata” (Choker) Aceasta este, probabil, una dintre cele mai versatile si populare lungimi. Se potriveste la orice tinuta si este favoritul multor femei pentru ca scoate in evidenta linia gatului.
45 centimetri – Colierul “Printesa” (Princess) Colierul tip “printesa” este potrivit pentru decolteuri mari sau mici, generoase sau mai putin generoase, fiind o alegere care armonizeaza orice tip de corp.
50-60 centimetri - Colierul “Matineu” (Matinee) Atat colierul cu lungimea de 50 cm cat si cel cu lungimea de 60 cm sunt numite “matinee”. Aceste lantisoare sunt elegante, potrivite la tinute casual sau rochii business. Ai grija cand porti acest colier – asigura-te ca tinuta nu este foarte indrazneata. In evidenta trebuie sa iasa fie tinuta fie accesoriul, nu ambele.
75 centimetri – Colierul “Opera” (Opera) Aceasta este cea mai flexibila lungime de lantisor. Acest colier il poti purta ca atare sau in doua siraguri, la baza gatului. Purtat corect, acest colier imbunatateste nivelul de eleganta al unei tinute.
90 centimetri – Colierul “Franghie” (Rope) Cu o super-lungime, acest colier se bucura de aceeasi flexibilitate ca si colierul Opera. Poate fi purtat ca atare, in doua sau trei siraguri. Pe cat de minunat suna, colierul Franghie nu se potriveste tuturor. Daca esti mignona, acest tip de colier ti-ar face corpul sa para chiar mai mic. Daca te hotarasti sa il porti in straturi, partea de sus a corpului ar putea arata disproportionata. Indicat ar fi sa alegi un colier de o lungime mai mica, in acest caz.

Acorda atentie deosebita materialelor din care este confectionat colierul pe care alegi sa il porti pentru ca este genul de accesoriu care iti scoate tinuta in evidenta astfel incat sa fie admirata de toata lumea.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord