AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Top 10 bijuterii pentru o tinuta casual moderna

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii pentru o tinuta casual moderna? Intampini dificultati in alegerea bijuteriei potrivite? Nu este intotdeauna usor sa gasesti bijuteria potrivita care sa transmita exact ceea ce doresti. Pentru a te ajuta sa alegi, SilverZone.ro iti pune la dispozitie 10 sugestii de bijuterii din spectaculoasa si versatila colectie de bijuterii fine disponibile in stoc, bijuterii perfecte pentru o tinuta casual, de toamna. Toamna aceasta se poarta bijuterii indraznete dar si bijuterii hand-made de bun gust. Se poarta bijuterii cu aspect natural, aspect care variaza de la clasic la exotic. Culorile vii sunt la mare cautare toamna aceasta asa ca ai liber sa porti bijuterii indraznete, in combinatii neasteptate de culori. Bijuteriile cu pietre mari, naturale, sunt de asemenea in trend. La o tinuta casual, poti asorta un colier tip guler.


Colier guler brodat cu margele negre, argintii, aurii

Nu este important pretul bijuteriei atata timp cat colierul este aproape de gat, accetuand linia umerilor. Acest tip de colier trebuie purtat la o tinuta cu guler simplu, arata bine la tinute la care asortezi bretele, la cele cu decolteu in V, la tricouri decoltate sau rochite.


Colier negru cu margele si lanturi aurii

Toamna este marcata de culoarea albastru, mai ales cand vine vorba de fashion si accesorii. Tonurile de albastru inchis, albastru regal, albastru londonez, albastru navy, bleu si azur, isi vor pune amprenta in acest sezon. Cele care credeti ca albastrul nu vi se potriveste, cu siguranta veti gasi o bijuterie din argint intr-o nuanta minunata de albastru, perfecta pentru tonul pielii voastre.

bijuterii albastre

Pandantiv din argint cu zirconia albastru inchis

In plus fata de bijuteriile in tonuri de albastru, cele in nuante de verde si caramiziu pot fi culori complementare, in timp ce bijuteriile in nuante de galben vor oferi contrast iar cele in nuante de bej, kaki si lila vor da un aer romantic unei tinute casual de toamna.


Colier cu jad, aventurin, agate, carneol, ametist, perle de cultura, sidef vopsit verde

Pandantivele cruciulite din argint sunt scoase in evidenta toamna aceasta. Nu exista reguli!


Pandantiv din argint model cruce

Pandantivele din argint model cruce pot fi mari, mici, indraznete, pline de culoare, simple sau sofisticate. Pe SilverZone.ro vei gasi cu siguranta pandantivul cruce din argint, potrivit tinutei tale.


Pandantiv cruce din argint si cubic zirconia

La tinute casual se poarta bijuterii inspirate de flori.Petale, muguri, aranjamente florale complete le poti gasi sub forma de inele din argint, coliere, bratari, cercei sau brose hand-made.

colier flori

Colier cu flori din scoica, perle de cultura, cristale verzi

Poarta bijuterii in forma de floare pentru a oferi tinutei tale un aspect distractiv.


Inel din argint cu pietricele model flori

Bijuteriile in forme, desene si modele inspirate din viitor sunt create dintr-o varietate de materiale ce pot fi asortate foarte usor la o tinuta simpla.

bijuterii negre

Cercei din argint placat cu rodiu negru si cristale mobile

Poarta bijuterii cu aspect futurist pentru a da tinutei un aspect modern.

inel mare

Inel placat cu aur cu pietre semipretioase: topaz transparent, cuart roz, ametist

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord