AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Top 3 bijuterii vintage pe care merita sa le ai

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Accesoriile vintage sunt deosebite si atrag privirile celor din jur oricand, oriunde. Fie ca le porti cu placere la evenimente speciale, ca le colectionezi sau ca le folosesti ca elemente de design interior in diverse aranjamente, bijuteriile vintage sunt stilate, sofisticate si misterioase, in acelasi timp, prin faptul ca ofera o mica incursiune in trecutul bogat al omenirii. Mai jos va prezentam trei categorii de bijuterii vintage care merita sa le achizitionezi, orice ar fi.

Brosa Daca vrei sa iti scoti din anonimat camasa preferata sau sa conferi o nota de originalitate unui sacou de care te-ai plictisit, o brosa vintage este perfecta si mereu va ramane un artificiu de stil rezervat persoanelor care apreciaza stilul autentic. O aura retro deosebita este conferita de insertiile de perle si modelele florale aplicate pe ceramica. Aceste modele de brose pot fi purtate si pe o esarfa, legata in jurul gatului sau a gentii.


Brosa din argint cu marcasite si piatra mov

Bratara In materie de bijuterii care satisfac suflul modern contemporan, se remarca doua tendinte puternice: combinatia de negru si auriu si paleta cromatica variata, indrazneata, de preferinta multicolora. Bratarile de inspiratie azteca, cu detalii florale se supun unei creatii bogate si variate. Investeste in accesorii de poveste, care supravietuiesc sezoanelor si care imprumuta un gram de unicitate vestimentatiei tale cotidiene.


Bratara cu coral rosu si cristale

Cercei rotunzi Cerceii rotunzi, care decoreaza lobul urechii, se remarca, prin aerul sofisticat si clasic pe care il imprumuta tinutei. Fie ca ii porti cu un ansamlu vestimentar office sau cu rochii, care celebreaza dimensiunile midi si croiurile speciale, aceste modele de cercei rotunzi vorbesc despre eleganta ta.


Cercei rotunzi cu inimioare din argint placat cu aur roz

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord