AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Despre opal

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Piatra de opal are multe irizatii uimitoare. Bijuteria cu piatra de opal este superba!

Opal ca piatra a fost formata cu multe milioane de ani in urma, atunci cand o combinatie de dioxid de siliciu si apa curgeau in fisurile si spatiile din pamant, acesta mai apoi s-a intarit si solidificat treptat si a devenit opal. Opalul contine apa, ceea ce-l face foarte sensibil la caldura. Denumirea opal provine din latina "opalus" (sanscrita "upalus" care inseamna "piatra pretioasa") fiind un mineral care prezinta numai amorf.

Opal este declarata ca fiind cea mai puternica piatra de vindecare, piatra de speranta si chiar "piatra zeilor", iar pentru iubitorii sinceri, aceasta aduce noroc. Opal albastru este o piatra care calmeaza emotiile si sporeste curajul personal si prezinta o conexiune puternica la mare si creaturile de mare.

bijuterii opal

cercei si pandantiv din argint placat cu aur cu opal albastru

In cultura romana, opalul era considerat "piatra iubirii" sau "piatra sperantei". Mesajul bijuteriilor cu opal este: ocroteste, deschide-ti sufletul, fii sensibil, asculta!

Opalul de foc are o culoare rosu-portocaliu aprins si se gaseste in Honduras (Brazilia) si Mexic, dar mai exista si alte varietati de culori cum ar fi: alb, albastru, rosu, verde, galben, portocaliu, maro, roz, violet, gri, negru sau chiar multicolor.

bijuterii opal roz

cercei din argint placat opal roz

Bijuterii cu opal alb pot fi purtate la orice ocazie, deoarece aceasta piatra pretioasa emana simplitate dar si eleganta in acelasi timp, caldura si sinceritate.

cercei opal alb

Cercei din argint cu opal alb

Expresia de "opalescenta" este un joc de culori fascinant, care se formeaza prin fenomenul de interferenta a luminii cauzate de microcristalele mineralului, fenomen intalnit la variantele de cuart Cristobalit sau Tridymit ambele variante sunt un cuart transformat la temperaturi ridicate de peste 1470 °C. Aceste pietre sunt uneori tratate prin inmuiere in ceara sau in solutii speciale pentru a spori luciul si stabilitatea. Opal este piatra pretioasa dura, de obicei este vanduta in recipiente cu apa pentru a imbunatatii jocul si efectul de culori, care este mai puternic atunci cand opalul este umed.

Opalul din bijuteriile din argint opal albastru , opal alb, opal bleu, opal roz este creat in laborator, cu o structura si compozitie chimica apropiata de cea a unui opal gasit in natura. Alege aici bijuterii din argint cu opal.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord