AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Tu iti cumperi bijuterii online?

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
bijuterii online

bijuterii online

Traim in era internetului si a magazinelor online de tot soiul, care acopera zone din ce in ce mai nisate si nevoi din ce in ce mai specifice. Avem magazine online de bijuterii, haine, pantofi, mancare, medicamente, exista chiar si unul de masini. Multe dintre ele sunt profitabile, ceea ce inseamna ca exista si cumparatori in numar considerabil. Cu toate acestea, exista inca oameni care sunt reticenti la a cumpara online diverse lucruri. Spre exemplu, in privinta achizitiei de bijuterii online, am auzit diverse temeri exprimate de clienti potentiali, cum ar fi: daca imi furati datele cardului, daca pe site e ceva si la usa ajunge altceva, daca arata mai frumos in poza si in realitate nu e asa, daca imi luati banii si nu imi trimiteti marfa etc.

Temeri la achizitia de bijuterii online. Cum le indepartati?

Noi spunem ca aceste temeri se pot inlatura foarte usor. Spre exemplu, daca nu sunteti siguri ca vreti sa platiti cu cardul atunci cand achizitionati bijuterii online, puteti plati la primirea coletului. Daca va este teama ca platiti si in colet nu este ceea ce trebuie, verificati coletul in prezenta reprezentantului firmei de livrari si returnati-l daca nu corespunde comenzii. Daca nu va place bijuteria sau vi se pare ca nu arata ca in imaginile de pe site, o  puteti returna. Daca vi se pare ceva dubios legat de magazinul online de bijuterii, puteti sa cautati pe internet date despre acesta. Spre exemplu, SilverZone.ro are o pagina de Facebook cu peste 35 000 de fani, de la care puteti cere un feedback in legatura cu magazinul si modul in care se desfasara comenzile. Iata ca, achizitia unei bijuterii online nu este atat de riscanta pe cat ati crede.

Avantajele cumpararii unei bijuterii online

In schimb, avantajele de a cumpara bijuterii online versus offline sunt foarte mari. In primul rand, atunci cand cumperi offline esti limitat de timp si de distanta. Pentru a putea compara toate ofertele de bijuterii, trebuie sa alergi de la un magazin la altul. In orasele mari si aglomerate, acest lucru este chiar o problema, necesitand un consum extraordinar de timp si de energie. In orasele mici, de obicei, oferta este limitata, avand putine magazine de bijuterii disponibile, sau chiar deloc. Nu la fel se intampla atunci cand cumperi bijuterii online. In loc sa alergi de colo colo prin aglomeratie, sau sa te limitezi la doua magazine dintr-un oras mic, poti sta acasa, confortabil, in propriul fotoliu si poti cauta pe internet toate ofertele, iti poti face o idee clara despre magazinele cu cele mai frumoase modele de bijuterii online, cat si despre cele mai bune preturi. Cheltuiala de timp si energie este redusa la minimum, iar achizitia bijuteriei devine o activitate foarte placuta. Acestea fiind spuse, tu ai cumpara bijuterii  online?
Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord