AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii pentru un an extraordinar

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii la moda. Am urmarit cateva din tendintele internationale, am consultat specialistii si am aflat cum ti se va schimba stilul de viata in noul an. Si avem o cateva vesti bune care raman la latitudinea ta daca vei tine cont de ele.

De exemplu la o tinuta din dantela delicata, romantica si plina de senzualitate poti asorta bijuterii elegante - un pandantiv simplu intr-o singura culoare sau o pereche de cercei candelabru. Dantela este preferata multora dintre noi, mai ales ca e atat de usor de purtat, neavand nevoie de prea multe accesorii. Orice ai alege sa fie cu bun gust si nu prea incarcat!

bijuterii argint 925

Pandantiv trandafir din argint 925

E iarna si e cald dar nu prea! Cand e ger afara si frig in birou poti opta pentru pulovere moi, tricotate care ne sunt de mare ajutor! Din casmir sau lana, jerse sau lucrate manual, pot fi usor asortate la tinute office sau casual. Aici ai mare grija la accesorii, de exemplu un inel supradimensionat poate agata puloverul si ti-l poate strica. Poti linistita sa optezi pentru cercei micuti si finuti.


Cercei din argint cu perla alba de cultura si cubic zirconia

O alta tinuta purtata acest an este cea "dark-red" fiind una dintre cele mai interesante nuante de rosu-inchis, asociata cu vinul Burgundia si devenind must have-ul acestui sezon. Poart-o in combinatii cu auriu, argintiu sau culori uni, pale, acest lucru fiind valabil si la accesorii.

bijuterii aur

Colier din argint placat cu aur

Daca ai o zi stresanta la munca acest articol iti poate indulci simtul estetic si gusturile tale feminine in materie de outfit si accesorizare. Tine cont de parerile designerilor si asa vei fi pe val anul acesta.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord