AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Un cadou de pace si iubire. Pandantiv de argint cu porumbei

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Porumbeii sunt simbolul pacii si al iubirii. In Biblie, porumbelul este pasarea pe care Noe a trimis-o catre uscat, pentru a se intoarce purtand in cioc crenguta de maslin, vestind retragerea apelor si sfarsitul potopului. De asemenea, porumbelul este intruchiparea Duhului Sfant, El coborandu-se pe Pamant de fiecare data sub forma unui porumbel. Sa nu uitam insa ca, in afara de vestitorul pacii, porumbelul este si simbolul iubirii, in mitologia greaca fiind pasarea Afroditei.

colier cu coral

Pandantiv pasare din argint

Pentru cultura araba, porumbelul este mesagerul pacii si norocului al iubirii si fidelitatii. Iata cum, acest pandantiv de argint poate fi, in afara de o  bijuterie absolut minunata, un simbol de dragostei si pace. Poti darui acest pandantiv de argint dupa o neintelegere, ca semn de impacare si iubire, mai ales ca el infatiseaza un porumbel. Il poti darui atunci cand vrei sa marturisesti cuiva dragostea si dorinta de a il avea mereu langa tine, sau atunci cand iti doresti sa aduci pacea in sufletul cuiva. In afara de simbolul porumelului, acest delicat pandantiv de argint este foarte frumos finisat. Asadar, interpretarile pot fi diverse, in functie de ceea ce doresti sa transmiti persoanei care il va primi. Asteptam parerile tale despre acest delicat pandantiv de argint, in comentarii. Tu ai darui un astfel de cadou cuiva drag?

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord