AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Valul bratarilor Shamballa

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Desi cei mai multi oameni vad bratarile Shamballa ca un alt moft, ele au un sens si o istorie in spate. Shamballa este de fapt un regat mitic budist tibetan ascuns undeva in interiorul Asiei, dar nu pe Pamant, ci intr-o lume paralela, invizibila. In ceea ce priveste bratarile atat de indragite la noi, dar si in afara, acestea simbolizeaza pacea, fericirea, linistea, plenitudinea, dar si unitatea spirituala. Fratii Kornerup sunt „taticii” bratarilor Shamballa care au acceptat filosofiile din spatele istoriei Shamballa si au inclus credintele budiste tibetane in modelele spectaculoase, foarte la moda astazi. Au inceput mai intai in Franta cu un singur magazin pe care l-a denumit “Shamballa” si apoi din New York s-au mutat la Copenhaga. Multa lume crede ca doar aceste bratari Shamballa sunt originale, dar nu sunt mai originale fata de cele facute personal sau cele care au alte forme dar nu se abat de la constructia initiala. Practic, fiecare bratara este suta la suta unica. Fiecare culoare, design, au semnificatii individuale. Desi multi poarta aceste bratari frumoase, doar pentru a fi la moda, cu siguranta exista si alti oameni care inteleg totusi sensurile si le poarta din motive spirituale. Pe latura spirituala, acele pietre si metale, se spune ca au proprietati de vindecare, ca sunt toate naturale si foarte eficiente, reprezentand un simbol de unitate.

Bratara Shamballa

Bratara Shamballa din siret negru impletit cu hematit si cristale

Vedetele poarta aceste bratari Oana Zavoranu, Dan Capatos, Mihai Morar sunt doar cateva dintre celebritatile din Romania care poarta astfel de podoabe. Daca ne gandim mai bine, si la noi, bratarile au ajuns sa capete rangul de „must have” abia dupa ce au fost mai intai ochite stralucind la mainile unor staruri autententice precum Michael Schumacher, Adriana Lima, Karl Lagerfeld, Giorgio Armani, Gwyneth Paltrow ori Jay-Z. De exemplu Michelle Obama recurge la bratarile Shamballa ca sa tina raul la distanta. Cu toate acestea, o astfel de bratara Shamballa este foarte la moda si nu poate avea decat o declaratie puternica datorita frumusetii sale unice, uimitoare si boema, toate impletite cu o atmosfera hip hop. Acestea sunt realizate dintr-un cablu care este legat in noduri speciale pe baza de dantela. Ele sunt tesute, impletite si innodate in timp ce incorporeaza desene sau modele de specialitate, pietre si metale. Sunt folosite multe culori, dar cele mai cunoscute sunt cele in alb si negru. Acestea arata uimitor atat la tinutele casual cat si la costume, alaturi de coliere potrivite.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord