AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Vara aceasta vei fi cea mai frumoasa

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Un adevarat sex-appeal cu haine, pantofi si accesorii din cele mai noi modele aparute. Orice varsta ai avea, toata lumea va vorbi despre tine si vei atrage privirile tuturor. Nu trebuie decat sa indraznesti mai mult si sa ai "frau liber" la combinatiile pe care le vei face. Daca esti indragostita de noul trend, atunci inseamna ca a fost creat special pentru tine. Impodobeste-ti degetele cu un inel haios sau elegant, perfect potrivit cu aerul optimist al verii. Combinatia potrivita iti va inviora orice tinuta ca o briza de aer cald, chiar si pe cea sport. Un colier "xxl" le vor taia respiratia chiar si barbatilor, iar femeile vor fi invidioase pe tine. Aceste bijuterii spectaculoase iti vor infrumuseta decolteul si vor fi potrivite pentru o rochie eleganta, cu umerii goi. Colierele de tip guler sunt recomandate pentru un eveniment special de seara. Faci o alegere simpla si indrazneata: o rochie simpla neagra in totalitate, care sa fie impodobita cu un astfel de tip de colier cu guler mare, auriu/ maro cu margele, deoarece intotdeauna combinatia dintre negru si auriu a oferit un aer modern si sofisticat.

Accesoriile "xxl" cu simbolurile specifice se potrivesc la orice tinuta si sunt foarte apreciate. Sa nu uitam si de cele caracteristice lookului gypsy sau pietrele mari de diferite forme si culori. Dupa toate descrierile este timpul sa iti faci liber pentru siteul nostru SilverZone.ro, unde vei gasi o gama diversificata de bijuterii aflate in trend si perfecte pentru aceasta vara.


Colier guler negru brodat cu margele si cristale

Asa ca acum vei fi sigura ca vara aceasta vei sclipii si vei avea un plus de frumusete fara nici o urma de indoiala!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord