AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Vara asta se poarta multe bratari

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Vara asta se poarta multe bratari, este sloganul acestui anotimp! Cumpara online pentru o vacanta vesela bijuterii de vara frumoase. Alege dintr-o varietate de bijuterii din argint 925 sau bijuterii fantezie pe Silverzone.ro, brataraile potrivite pentru tine.

Indiferent de culoare, forma, material sau brand, vara aceasta, si nu numai, bratarile sunt prezente in numar cat mai mare pe mana ta. Pentru aceasta vezi sa nu exagerezi combinand stiluri diferite si sa ai grija tot timpul sa reusesti combinatiile potrivite pentru outfit-ul tau. Daca iti place sa porti si alte bijuterii, cercei, inele sau coliere, incearca intotdeauna ca cele doua piese sa fie din acelasi material folosit, aur sau argint. Poti folosi, de asemenea, bratari din piele daca vrei sa scoti in evidenta stilul tau casual. De exemplu poti purta bratari cu pandantive si bratari cu pietre semipretioase. Este alegerea ta pentru ce combinatie vrei sa optezi.

Bratarile din piele sunt de obicei disponibile in culori de negru, alb, rosu sau maro. Pot fi asociate cu orice culoare de bratari. Poarta si tu o bratara din piele de culoare rosie pentru a fi ferita de deochi.

bijuterie cu perla

Bratara din piele rosie cu perla alba

 

De exemplu nu vei da nicioadata gres daca pui doua bratari metalice impreuna, dar daca vrei sa fii creativa poti sa amesteci accesoriile dar cu bun gust.

Retine ca atunci cand vine vorba de adunarea bratarilor pe mana, nu exista reguli de respectat. Poti alege sa combini bratari din argint cu bratari din snur, bratari shamballa cu textura si material diferit.

O bratara cu pietre colorate se va asorta foarte bine la hainele tale de vara.

Culorile ei iti vor da o stare de spirit foarte buna. Poti echilibra tonurile neutre cu cele puternice sau cu stilul tau vestimentar colorat.

bijuterii argit

Bratara 7 chakre cu argint si pietre colorate

Un fashion icon bine cunoscut in tendinta aceasta este Mihaela Radulescu, care a reusit dintotdeauna sa lanseze trenduri iar femeile sunt innebunite dupa sfaturile ei vestimentare, accesoriile ei preferate si semnificatiile acestora. A descoperit aceasta pasiune acum mai bine de 10 ani si de atunci tot aduna bratari si amintiri.

bijuterie cu pietre

Bratara cu Hamsa din argint si pietre rosii

Iata povestea ei despre aceste bratari de pe un magazin online de bijuterii: "M-ati tot intrebat despre bratari. Imi sunt extrem de dragi si sunt singurele bijuterii pe care le port, in ultima vreme. Acum vreo 10 ani am descoperit tabloul lui Matisse, cu aceasta doamna visatoare, ce-si sprijina capul pe mana plina de bratari, destul de nefiresti pentru epoca in care suspina dansa. Nu se purtau multiple bratari nici atunci si nici acum 10 ani, nu erau ca astazi, pe toate mainile de femei si de barbati. De acolo a inceput pasiunea mea, mi s-a parut ca niciun accesoriu nu mi se potriveste mai bine ca un manunchi de bratari. Doar ca am decis sa nu le pun la intamplare, ci sa le creez o poveste. Sau sa-mi spuna o poveste. Fiecare bratara de pe mana stanga are legatura cu oameni dragi, cu evenimente importante pentru mine, cu zile speciale sau locuri speciale pentru sufletul meu. Sunt bratari nepretioase, luate din locuri diferite, primite de la oameni diferiti, in culori tari si energizante si toate laolalta inseamna o parte a vietii mele. Pe mana dreapta sunt bratarile in 3 nuante, argintiu, roz-auriu si negru sofisticate si pretioase, in contrast perfect cu cele de la mana stanga, povestind tot despre mine. Iar eu le port zilnic, ca sa le aduc in deplina armonie. Orice asemanare cu viata mea e pur constienta:). Le mai schimb, le mai pierd, le mai daruiesc, dar nu ma despart de povestea lor".

Impresionanta poveste si un exemplu foarte bun pentru cine poarta bratari multe, pline de semnificatii.

Daca nu iti place sa porti mai multe bratari dar adori pandantivele, poti purta o singura bratara cu mai multe pandantive. Fiecare simbol in parte are o semnificatie.

bijuterie cu perla

Bratara cu perle de cultura si pandantive frunza din argint

Alege modele de bratari cu pandantive care sa iasa in evidenta. Poti purta mai multe bratari subtiri impreuna. O bratara cu snur cu pandantiv fluturas o poti oferi cadou unei persoane dragi din viata ta.

bijuterie argint

Bratara ajustabila din sfoara cerata cu fluturas

Fii creativ cu culorile. Bijuteriile de culori diferite pot parea interesante intr-o combinatie corecta. Poti crea un aspect monocromatic frumos optand pentru bratari apartinand acealeasi familii de culori. Ar fi minunat daca selectezi o culoare care sa se potriveasca cu tinuta ta si reusesti sa o scoti in evidenta. Daca doresti un aspect colorat, poti purta bratari de diferite culori. Este important sa te asiguri ca si culorile se completeaza reciproc si se potrivesc tinutei tale.

Bratarile cu perle sunt adorate de femei. Rasfata-te si alege sa iti cumperi o bratara cu perle.

bijuterie cu perle

Bratara cu perlute si pandantiv din argint cu ziconiu roz

Poti merge cu orice combinatie de culori doresti. Daca nu esti sigura ce culori de bijutreii merg impreuna arunca o privire la hainele pe care vrei sa porti. 

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord