AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Vrei accesorii pentru o tinuta cu imprimeu floral albastru?

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Iti plac imprimeurile, culorile vii si accesoriile? Iti dezvaluim un pont pentru o tinuta ideala. De ce albastru? Albastru reprezinta creativitate, armonie si relaxare. O tinuta albastra iti va oferi siguranta, rafinament, dar si creativitate. Este esential sa te asortezi in functie de starea de spirit si stil si astfel iti vei reflecta personalitatea si emotiile. Imprimeu floral pe blugi Iti poti decora singura blugii, folosind perdeaua din tul cu flori a bunicii. Pentru a putea face acest lucru, vei avea nevoie de dorinta, acuratete si multa rabdare. Pune carton, pentru a evita ca imprimeul sa impregneze cealalta parte a pantalonilor. Contureaza si coloreaza ornamentul din tul cu ajutorul unui marker special pentru tesaturi. Pentru inceput poti exersa pe hartie obisnuita. Repeta modelul pe toata lungimea blugilor. Daca vrei, la final poti hasura si poti adauga umbre pentru un rezultat spectaculos.

Pune carton pentru a evita imprimarea pe cealalta parte

Contureaza si coloreaza ornamentul din tul

Repeta modelul pe toata lungimea blugilor 

Acum ca ai obtinut tinuta dorita, este esential sa o asortezi pentru a atrage atentia tuturor. Te vei simti bine, creativa, rafinata si eleganta. Poti alege cercei din argint cu lapis lazuli. Acestia se vor potrivi perfect cu blugii facuti de tine, iti vor oferi un stil aparte, elegant si iti vor scoate in evidenta culoarea ochilor si stilul.

Pantaloni cu imprimeu floral albastru  

 

Tinuta cu imprimeu albastru accesorizata

bijuterii argint

Cercei argint cu lapis lazuli albastru

In plus, poti alege o bratara ajustabila cu bile negre. Culoarea bratarii se va asorta ideal cu petalele trandafirilor de pe cercei si pantaloni, iar bilele negre vor exprima feminitatea si eleganta. Astfel, te vei simti atragatoare si inovativa.


Bratara din argint cu cristale negre

Colierul cu matase japoneaza se va asorta cu blugii, mai ales daca acestia vor avea si umbre. Acest colier iti va scoate in evidenta machiajul.

bijuterii handmade

Colier cu Lapis Lazuli albastru si matase japoneza

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord