0747640297 Despre noiContact
MeniuCăutare
Conditii de returnare

La retur, va rugam sa ambalati bijuteria ca sa fie protejata de lovituri in timpul transportului. Daca nu ati pastrat ambalajul de la noi, folositi o alta cutiuta, folositi foile de plastic cu bule sau hartie mototolita.

Banii se returneaza doar catre persoana care figureaza pe factura fiscala de vanzare emisa. 

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Pentru a va exercita dreptul de retragere (returnare produs) trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract completand FORMULAR DE RETRAGERE COMANDA ONLINE sau ne puteti comunica pe mail ce doriti sa returnati, numarul de comanda si numarul de cont bancar persoanei pe numele careia a fost emisa factura pentru restituirea banilor.

Clientii SilverZone.ro pot returna produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Adresa pentru retur este la fel ca si cea de pe factura fiscala din colet: destinatar SC PRIME MGM ZIP SRL, str.Grivitei, nr.12, Baia Mare cod postal 430323, judetul Maramures tel: 0747.640.297

La returnarea partiala a comenzii la care s-a aplicat reducere, clientul pierde reducerea pentru intreaga comanda. Clientului i se vor restitui banii pentru pretul produselor returnate minus valoarea reducerii aplicata pentru intreaga comanda.

SilverZone.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic si Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

ATENTIE!
Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de expeditor!
Nu primim colete cu ramburs!
Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre PRIME MGM ZIP SRL.


ANPC

Termeni și condițiiConfidențialitate GDPRANPCCookies
Copyright 2024 Bijuterii Argint Online - Livrare Rapidă | Silverzone.ro. Toate drepturile rezervate.
PRIME MGM ZIP SRL, CUI RO46719684, J24/1732/2022
Baia Mare, str. Griviței nr. 12