AcasaDespre SilverZoneCum cumparMarturii clientiBirthday Reminder
Categorii

Politica de confidentialitate

SC Silverzone Online SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr.17666.
Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.
Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Nota de informare privind protectia datelor personale
Silverzone respecta legile in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Incepand cu data de 25 Mai 2018 respectam si ne conformam Regulamentului general aplicat de toate statele Uniunii Europene privind protectia datelor conform legislatiei UE (GDPR 679/2016). Pana la acea data, am respectat cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Silverzone.ro prin administratorul SC Silverzone Online SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Scopul colectarii datelor este: livrarea produselor comandate online si comunicarea de informatii despre site si produse. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata ( persoana de la care se colecteaza datele), partenerii contractuali ai operatorului, societati bancare, birouri de credit, servicii de curierat, acestea fiind necesare in scopul stabilirii contactului cu clientii, in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si in scopul indeplinirii la timp si cu operativitate a livrarii comenzilor, precum si in scopuri de marketing direct.

 

Drepturile dvs.
Noul Regulament pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal confera va mai multe drepturi:
•Dreptul la informare este dreptul Dvs. de a primi informatii referitoare la identitatea si datele noastre de contact, scopul in care se proceseaza datele, categoriile de date vizate, destinatarii la care ajung datele Dvs. prin intermediul nostru, respectiv la existenta drepturilor pe care le aveti in conformitate cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si conditiile in care acestea pot fi exercitate;
•Dreptul de acces inseamna ca aveti dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele Dvs. si daca da, va oferim acces la aceste date si informatii despre cum sunt procesate;
•Dreptul la portabilitate se refera la faptul ca puteti primi datele personale intr-un format structurat, care poate fi citit automat si la dreptul ca acestea sa poata fi transmise altui operator direct;
•Dreptul la opozitie vizeaza dreptul dumneavoastra de a va opune prelucrarii datelor personale atunci cand acest lucru va intereseaza un interes public sau un interes legitim;
•Dreptul la rectificare se refera la corectarea fara intarziere a informatiilor personal nepotrivite sau inexacte.
•Dreptul la stergere / dreptul de a fi uitat inseamna ca aveti dreptul sa stergeti datele colectate fara intarziere in oricare dintre urmatoarele situatii: daca nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, ati retras consimtamantul si nu exista alt temei juridic pentru prelucrare, va opuneti prelucrarii, daca datele au fost colectate ilegal, datele trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;
•Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat daca se contesta exactitatea datelor pe o anumita perioada de timp, suficienta pentru verificarea datelor, daca prelucrarea este ilegala dar nu se doreste stergerea datelor doar restrictionarea, in cazul in care cel care v-a colectat datele mai are nevoie de date personale in cazul in care prelucrarea nu a facut obiectul unei cereri de protectie a dreptului la instanta.
•Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale va ofera posibilitatea de a solicita si de a obtine retragerea, anularea sau reevaluarea oricarei decizii bazate exclusiv pe prelucrarile efectuate prin mijloace automate (inclusiv creearea de profiluri), care produc pe Dvs. efecte juridice sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
•Dreptul de a va adresa justitiei sau Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal poate fi exercitat in cazul in care vi s-au incalcat oricare dintre drepturile garantate de legislatia aplicabila in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, ne-ati reclamat abaterea si nu am rectificat sesizarea in termenul legal.

 

Dreptul de a va modifica si sterge datele detinute de Silverzone.ro
Silverzone.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand printr-o cerere scrisa, datata si semnata la SC Silverzone Online SRL, str Avram Iancu nr 48A, sc.B, ap. 16, 500086 Brasov. De asemenea refuzul dvs. expres de prelucrare a datelor personale care va privesc, va duce la incetarea oricaror prelucrari de date cu caracter personal in ceea ce va priveste.

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor. Doar la solicitarea dumneavoastra si doar prin acordul dumneavoastra va vom trimite eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

 

Securitatea datelor
Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe Silverzone.ro implica o parola.

Feedback
Noi oferim posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti.


Va multumim pentru ca folositi Silverzone.ro

Bijuterii Argint
Politica de confidentialitate
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2018. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord