0747640297 Despre noiContact
MeniuCăutare
Garantie

DECLARATIE DE CONFORMITATE SI GARANTIE

 
SC PRIME MGM ZIP SRL, cu sediul in jud. Maramures, mun. Baia Mare, str. Grivitei nr.12, Nr. de inregistrare la Reg. Com. J24/1732/2022, CUI RO 46719684, autorizatie ANPC pentru efectuarea operatiunilor cu metale pretioase si pietre pretioase nr: 13332 / 27.05.2024  telefon: 0747640297, asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor art. 5 din hotararea guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca bijuteriile din argint importate si comercializate de societate, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele UE.
Bijuteriile din argint comercializate sunt verificate si certificate, au o puritate de 92,5% si poarta marcajul directiei ANPC - Metale si Pietre Pretioase care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat.
Pietrele naturale pot prezenta  mici diferente si imperfectiuni de culoare sau crapaturi, acesta nu este un defect, este aspectul lor natural.
 
Clientii SilverZone.ro pot returna produsele cumparate in termen de 14 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. SilverZone.ro garanteaza returnarea contravalorii comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.
 
1.Precautii si informatii utile
 
Va recomandam sa feriti bijuteriile de lovituri, sa deschideti cu delicatete bratarile, cerceii, colierele, lanturile etc. Bijuteriile se vor da jos obligatoriu inainte culcare, inainte de a face baie, de a spala vasele sau inaintea altor activitati similare in care bijuteriile ar veni in contact cu apa, detergentii, produse cosmetice si chimice, pentru a evita dezlipirea partiilor (pietre pretioase si semipretioase, cristalele de zirconiu, stasuri) si uzura partilor care contin piele naturala sau alte materiale!
 
Bijuteriile care contin parti din cauciuc isi pierd elasticitatea daca intra in contact cu spray-urile cosmetice sau cu orice alt produs petro-chimic. Materialele de natura organica, perle, corale, scoici, sidef, sunt sensibile la produsele cosmetice si petro-chimice. Bijuteriile cu pietre semipretioase, colierele nu se vor purta in timpul somnului, pentru a evita deteriorarile.
Feriti bijuteriile de copiii mici.
 
Bijuteriile se vor da jos obligatoriu inainte de a lucra cu diverse substante chimice, pentru a nu-si schimba culoarea si pentru a nu se deteriora stratul de suprafata. Bijuteriile nu se vor purta in timpul unor activitati fizice de contact sau care au ca rezultat transpiratie abundenta, pentru a se evita zgarierea stratului de suprafata, dezlipirea partilor sau indepartarea stratului de suprafata al bijuteriei.
Udarea puternica cu apa, acetona sau alte lichide va duce la dezlipirea pietrelor. De asemenea, nu folositi parfumuri sau spray fixativ in vecinatatea bijuteriilor. Nu indesati toate bijuteriile intr-un singur sertar, pastrati-le separat. Bijuteriile din argint vor fi pastrate in pungute de plastic, in locuri uscate departe de bucatarie, baie sau dus, pentru a evita contactul lor cu umezeala si caldura, pentru a preveni oxidarea lor.

Bijuteriile din argint 925 netratate cu rodiu se pot oxida (innegri) in contactul cu umezeala sau caldura excesiva - acesta nu ese un defect. Curatati bijuteriile din argint simplu cu bicarbonat sau cu solutii speciale pentru curatarea argintului, pentru a le reda stralucirea.
Pentru ingrijirea bijuteriilor si pastrarea stralucirii acestora va recomandam sa utilizati o carpa moale, speciala pentru curatarea acestora. Bijuteriile cu perle sau piere naturale nu vor fi curatate cu solventi sau substante chimice destinate curatarii argintului, pentru ca ar putea sa-si schimbe culoarea.
 
2.Aceasta garantie include doar faptul ca bijuteria este din argint si este marcata, si nu-si schimba proprietatile in cazul utilizarii corespunzatoare a bijuteriilor pe o perioada de 2 (doi) ani de la data achizitiei.
 
Conform legii 449/2003, art.11 alin.2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor.
Aceasta garantie nu include deteriorarea provocata bijuteriei din cauza nerespectarii indicatiilor de la punctul 1 (precautii si informatii utile), accidentelor, a neatentiei, a neglijentei, a utilizarii necorespunzatoare a acesteia sau a altor factori care nu au legatura cu defectele de material sau de manopera. Orice reparatie la produsele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit sau se va inlocui in conditiile OG nr.21/1992 revizuita, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari, mai degraba decat utilizarea necorespunzatoare a bijuteriei de catre cumparator. In cazul inlocuirii, nu garantam ca va fi livrat acelasi model. Daca nu este disponibil acelasi model, se va livra un model similar avand o valoare echivalenta. Garantia pentru bijuteria de inlocuire va fi valabila pe o perioada de doi ani de la data inlocuirii.

Conform dispozitiilor O.G. 21/1992 privind protectia consumatorilor, garantia consta in remedierea gratuita a deficientelor aparute la produse in cadrul termenului de garantie si care nu sunt imputabile consumatorului. Aceasta remediere se va face intr-un termen rezonabil stabilit prin reglementari.
Conform aceleiasi ordonante, vanzatorul este obligat, la cererea consumatorului sa inlocuiasca produsul sau sa restituie contravaloarea acestuia, numai in cazul in care timpul de neutilizare al produsului, din cauza deficientelor aparute in cadrul termenului de garantie, depaseste 10% din acest termen. Restituirea contravalorii sau inlocuirea produsului, se face numai dupa constatarea imposibilitatii folosirii acestuia si numai daca aceasta situatie nu este imputabila cumparatorului.
 
Reparatiile de service pentru cazurile de deteriorare a bijuteriei din cauza nerespectarii indicatiilor de la punctul 1 (precautii si informatii utile), accidentelor, a neatentiei, a neglijentei, a utilizarii necorespunzatoare a acesteia sau a altor factori care nu au legatura cu defectele de material sau de manopera vor fi facturate cumparatorului.

Drepturile consumatorului sunt conforme cu O.G. nr.21/1992 republicata si LEGEA nr. 449/2003, precum si altor modificari ulterioare. Drepturile consumatorului nu sunt afectate de conditiile de garantie prevazute in acest Certificat de Garantie.

 

Termeni și condițiiConfidențialitate GDPRANPCCookies
Copyright 2024 Bijuterii Argint Online - Livrare Rapidă | Silverzone.ro. Toate drepturile rezervate.
PRIME MGM ZIP SRL, CUI RO46719684, J24/1732/2022
Baia Mare, str. Griviței nr. 12