AcasaDespre SilverZoneCum cumparMarturii clientiBirthday Reminder
Categorii

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Informatii despre protectia datelor tale personale

Ai avut si ai incredere in noi, fie ai cumparat bijuterii din argint si ai fost multumit/a de procesele si serviciile noastre, fie pur si simplu te-ai inregistrat cu datele tale personale sa primesti noutati si sa admiri poze cu bijuterii pe site-ul nostru Silverzone.ro. Parte din responsabilitatea noastra in aceasta relatie este si modul in care avem grija de datele tale personale pe care ni le-ai pus la dispozitie.

Datele cu caracter personal sunt folosite pentru evidente fiscale, facturare, livrare rapida a comenzii de bijuterii din argint.
Silverzone.ro respecta si se conforma legilor in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Informatiile colectate despre datele tale personale sunt foarte importante pentru noi. Silverzone.ro detine si foloseste un Certificat SSL pentru a securiza datele pe care le inregistrezi: parole, informatii despre carduri bancare, CNP si orice alte date pe care doresti sa le pastrezi private. Certificatul SSL cripteaza informatiile inainte ca acestea sa circule prin internet. Informatiile criptate nu pot fi decriptate si citite decat de serverul caruia ii sunt adresate. Acest lucru garanteaza ca informatiile trimise catre Silverzone.ro nu vor fi furate sau modificate.
Sc Silverzone Online srl stocheaza si protejeaza prin tehnologii de securitate datele tale personale, foloseste politici aplicate salariatilor pentru a proteja datele cu caracter personal colectate.

Incepand cu data de 25 Mai 2018 respectam si ne conformam Regulamentului general aplicat de toate statele Uniunii Europene privind protectia datelor conform legislatiei UE (GDPR 679/2016). Pana la aceasta data respectam si ne conformam Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Silverzone.ro detinut de SC Silverzone Online SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine.


Ce date personale colectam si in ce scop?

Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau comanda, inclusiv CNP-ul, declari sa accepti ca datele tale personale sa fie icluse in baza de date a Silverzone.ro, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal al ANSPDCP cu nr. 17666.

Pentru a-ti putea oferi servicii de calitate si procesul de comanda sa se desfasoare perfect, in momentul inregistrarii pe site-ul nostru Silvezone.ro avem nevoie de datele tale personale precum: nume, prenume, adresa de e-mail, CNP-ul, telefon, adresa completa de livrare impreuna cu codul postal.


Datele tale personale sunt folosite pentru:

• informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia comenzii (prin folosirea postei electronice e-mail sau SMS), a contului de pe Silverzone.ro, expedierea si facturarea comenzilor, anularea sau informarea de orice natura referitor la comanda, la bunurile achizitionate de pe site;
• CNP-ul este folosit doar la factura si pentru registre contabile, daca nu doresti sa il oferi, este suficient sa ne dai adresa completa indicata in actul tau de identitate;
• Trimiterea de Newslettere prin e-mail, pentru promovarea produselor;
• Urmarirea si monitorizarea a vanzarilor si comportamentul consumatoului pentru a afla preferintele in vederea imbunatatirii site-lui si selectarea celor mai frumoase bijuterii in stoc.


Unde sunt stocate datele tale personale
Datele tale sunt stocate si strict protejate in programul de gestiune pe serverele: ns1.goserver.ro si ns2.goserver.ro gazduit de Nav Communications srl si pe ns1.aliencart.com, ns2.aliencart.com si ns3.aliencart.com.

 

Cui sunt oferite datele tale personale

Silverzone.ro poate furniza datele cu caracter pesonal ale cumparatorului altor companii partenertenere pentru a-ti oferi servicii de calitate si pentru a-ti asigura livrarea rapida a bijuteriilor. Partenerii Silverzone Online SRL au fost selectati cu strictete, sunt societati care au dovedit seriozitate in timp si respecta la randul lor Regulamentului general privind protectia datelor conform legislatiei UE si isi iau angajamentul de confidentialitate care garanteaza ca datele clientilor sunt pastrate in siguranta.

Datele tale personale sunt oferite urmatoarelor companii: furnizorilor de servicii de curierat ( Fan Courier, Posta Romana) cu scopul stabilirii contactului pentru informare si livrarea rapida a coletului, furnizorului de servicii de marketing (newslettere) Newsman, operat de Sc Dazoot Software srl, furnizorilor de servicii de plata/bancare (EuPlatesc operat de EuroPayment Services s.r.l., Card Avantaj oferit de Credit Europe Bank (Romania) S.A ).


Dreptul de a solicita stergerea datelor („drepul de a fi uitat”)

Ai dreptul la portabilitatea datelor sau pe cel de stergere a datelor tale.
Conform Legii nr. 677/2001, ai dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul de a te opune prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor printr-o solicitare scrisa, datata si semnata la SC Silverzone Online SRL, Str Avram Iancu nr 48A, sc. B, ap. 16, 500086 Brasov. Refuzul tau expres de prelucrarea datelor personale care te privesc, duce la incetarea oricaror prelucrari de date cu caracter personal in ceea ce te priveste. Vor fi pastrate conform legislatiei doar pe factura fiscala si registre contabile timp de 5 ani conform legislatiei.

Datele tale personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site Silverzone.ro.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Daca ai nemultumiri sau intrebari legate de prelucrarea datelor personale te poti adresa Responsabilului pentru protectia datelor la adresa office at silverzone.ro sau pe formularul de contact. Plangeri referitoare la prelucrarea datelor personale pot fi adresate Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.


Dezabonare Newsletter

Ai dreptul sa soliciti oricand dezabonarea de la Newsletter. Prima varianta: la primirea e-mail-ului cu noutati de la noi, da click pe link-ul situat la sfarsitul mesajului. A doua varianta: intrand in contul tau de pe site-ul nostru Silverzone.ro, debifeaza casuta de abonare la newsletter. A treia varianta: poti solicita dezabonarea printr-un e-mail la adresa office outlook silverzone.ro


Stergere Cont
Poti opta pentru stergerea contului de pe site-ul nostru Silverzone.ro la adresa de mail office at silverzone.ro.

 

SC Silverzone Online SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr.17666.

Bijuterii Argint
Prelucrarea datelor cu caracter personal
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2018. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord