AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Regulament

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica confirmarea consimtamantului prelucrarii datelor cu caracter personal in scopul stipulat mai jos si acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Vanzator: Silverzone.ro magazin online operat de SILVERZONE ONLINE SRL, CUI RO13773253, cu sediul in Brasov, str. Traian Grozăvescu nr 7 sc A etaj 2 ap 203

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale. Colectarea datelor din formularul de comanda se face doar cu acordul dumneavoastra. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului. Refuzul de a furniza cel putin informatii minime pentru factura fiscala determina imposibilitatea operatorului (SILVERZONE ONLINE SRL) de a incheia contractul de prestări servicii pentru produsele comandate online, lipsindu-i una din condiţiile esentiale, pentru expedierea bijuteriilor.

Serviciul nostru include comunicari prin e-mail cu caracter administrativ si comercial despre situatia comenzii plasate online.

In cazul in care nu doriti sa ne furnizati adresa reala de e-mail pe care o folositi, va fi necesar sa ne sunati in orele in care avem noi program pentru a ne ruga sa gasim si sa va comunicam numarul AWB de insotire al coletului pentru a-l recupera de la compania de curierat. 

 

Responsabilitatea dumneavoastra de furnizare a datelor corecte si complete impuse de catre autoritatile fiscale in legatura cu facturarea produselor comercializate
Silverzone.ro nu expediaza comenzi persoanelor sub 16 ani si nu colecteaza conform Regulamentul general privind protectia datelor cu caracter personal informatii de la copii sub varsta de 16 ani. Daca sunteti sub varsta de 16 ani, va rugam sa nu ne furnizati nici o informatie. Daca devenim constienti de faptul ca am colectat informatii de la un copil sub 16 ani, vom face eforturi rezonabile comercial pentru a sterge astfel de informatii din baza noastra de date.

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

 

Securitatea Datelor Personale
SilverZone.ro respecta legile in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Incepand cu data de 25 Mai 2018 respectam si ne conformam Regulamentului general aplicat de toate statele Uniunii Europene privind protectia datelor conform legislatiei UE (GDPR 679/2016). SC Silverzone Online SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr.17666.

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site in sectiunea despre Protectia si Prelucrarea datelor cu caracter personal . Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, situatii despre comanda. Doar daca aiti bifat sau ati completat o casuta suplimentara legata de newsletter veti primi pe mail, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Va puteti dezabona oricand. Codul numeric personal CNP este folosit doar la factura fiscala in scopul de a ne indeplini obligatiile impuse de catre autoritatile fiscale in legatura cu facturarea si raportarile catre autoritatile fiscale.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii personale ale clientilor nostri. Am luat masuri pentru a preveni utilizarea sau accesul neautorizat si prevenim incalcarea securitatii datelor cu caracter personal, în conformitate cu legislatia in vigoare

 

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

 

Dreptul de a va modifica si sterge datele detinute de Silverzone.ro
Dreptul la stergere / dreptul de a fi uitat inseamna ca aveti dreptul sa stergeti datele colectate fara intarziere in oricare dintre urmatoarele situatii: daca nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, ati retras consimtamantul si nu exista alt temei juridic pentru prelucrare, va opuneti prelucrarii, daca datele au fost colectate ilegal, datele trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale. In calitate de utilizator silverzone.ro aveti dreptul de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat. De asemenea puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau Inchiderea contului, si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior Inchiderii contului, In situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun. Avem obligatia legala fiscala de a pastra 10 ani datele dumneavoastra cu caracter personal din factura de achizitie. Dupa cei 10 ani datele vor fi anonimizate electronic.

 

Responsabilitatea dumneavoastra de a citi cu atentie descrierea si informatiile despre dimensiunile produselor comercializate

Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Nuantele culorilor pietrelor acestora pot diferi cateodata fata de produsul ce le prezinta, in functie de unghiul si lumina care au fost folosite la efectuarea fotografiei si furnizorii consumabilelor cu care lucram. Am publicat in pagina de produs lungimea, latimea bijuteriilor. Lantisorul din poza cu seturi de bijuterii si pandantive nu este inclus in pret si acest lucru este stipulat in pagina de produs.

 

Conditii de returnare
Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii in contul bancar deschis pe numele persoanei care figureaza pe factura fiscala de vanzare emisa. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Clientii SilverZone.ro pot returna produsele cumparate in termen de 14 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. SilverZone.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului in contul bancar deschis pe numele persoanei care figureaza in factura fiscala de vanzare.
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Clientul va primi bijuteriile protejate de socuri mecanice la transport si isi asuma responsabilitatea sa ambaleze si el la randul lui bijuteriile returnate ca sa fie protejate de lovituri la transport. Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre Silverzone Online SRL. Daca clientul a expediat produsul neambalat corespunzator si se constata ca ca pe perioada transportului s-au produs deteriorari ce nu mai suporta reparatii, Silverzone.ro isi asuma dreptul sa nu returneze suma integrala a comenzii returnate.

 

Copyright si drepturi de autor
Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea Silverzone Online SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Silverzone Online SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.
Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Pentru a semnala incalcarea drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de email: dpi@silverzone.ro

 

Promotii si concursuri
Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

 

Limitare de responsabilitate
Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

Nu vom fi responsabili in fata niciunei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

 

Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romane.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi.

ACCEPTATI SI INTELEGETI IN MOD EXPRES CA:

NU OFERIM NICIUN FEL DE GARANTIE, DIRECTA SAU INDIRECTA CA: SERVICIUL VA FI POTRIVIT CERINTELOR DUMNEAVOASTRA; SERVICIUL VA FI NEINTRERUPT, SIGUR SI FARA ERORI DE ORICE FEL; CALITATEA INFORMATIILOR, DATELOR, IMAGINILOR, PRODUSELOR OBTINUTE CONTRA COST SAU GRATIS PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI VA CORESPUNDE CERINTELOR SI ASTEPTARILOR DUMNEAVOASTRA. SERVICIUL POATE FI INTRERUPT DE CATRE PROPRIETARI SAU ADMINISTRATORI IN ORICE MOMENT FARA NICI O NOTIFICARE PREALABILA SI FARA NICIUN FEL DE PRETENTIE DE ORICE FEL DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA; PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI NU SE OFERA NICIUN FEL DE GARANTIE SAU CERTITUDINE ALTELE DECAT CELE IN MOD EXPRES SPECIFICATE IN ACESTI TERMENI DE OFERIRE A SERVICULUI. SUNTETI DIRECT SI DEPLIN RESPONSABIL PENTRU ORICE ACTIVITATE SI/SAU CONTINUTUL ORICAREI DATE, INFORMATII, IMAGINI, TEXT, INREGISTRARI AUDIO SAU VIDEO SAU A ORICAREI ALTE CONTRIBUTII PE CARE O FACETI SI/SAU O FACETI DISPONIBILA SI/SAU O TRANSMITETI IN CONDITIILE PREZENTILOR TERMENI AI SERVICIULUI. FORTA MAJORA EXONEREAZA DE RASPUNDERE PARTEA CARE O INVOCA IN CONDITIILE LEGII. NU SUNTEM RESPONSABILI SI NU PUTEM FI TINUTI RESPONSABILI IN NICIUN FEL, DIRECT SAU INDIRECT, PENTRU ORICE PAGUBA SI/SAU PROBLEMA DIRECTA SAU INDIRECTA, DE ORICE NATURA, CA URMARE A FOLOSIRII SERVICIULUI.

Bijuterii Argint
Regulament
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord